Et yemeklerinde böbrek pişireyim ya da dalak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et yemeklerinde böbrek pişireyim ya da dalak
Bende iyiyim sağol hep aynı işteGibi gibiyim
Gibiyim
Gibi gibiyim
Gibi gibiyim gibiyim
Sağolasın Paşam, sen nasılsın?
Bende iyiyim sağol hep aynı işteGibi gibiyim
Gibiyim
Gibi gibiyim
Gibi gibiyim gibiyim
Sağolasın Paşam, sen nasılsın?
Böbrek ızgaraEt yemeklerinde böbrek pişireyim ya da dalak
Çok teşekkür ederim canım benimCanım Nevreste hem 1.olmana, hem de fasülye olmana çok sevindim tarifini yayınladığın günden beri 1.olmanı istiyordum, çok güzeldi her zamanki gibi diğer oyumu da canım WunderLost un çorbasına vermiştim, o da çok güzeldi
Darısı sanaOh be kurtulduk
Allah razı olsun ablacım çok teşekkür ederimÖncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum, inşaallah bu mübarek ay herkese şifa gibi gelir, yaralar sarılır üzüntüler hafifler
Tariflerin hepsi birbirinden güzel, sevginizi emeğinizi kattığınız çorbalarınız için hepinizin eline sağlık
Nevreste bizim için özelsin bunu hiç unutma olur mu? Hem insanlığın hem bölümdeki emeklerin, kendi adıma yazmam gerekirse bunu dile getirmeyi unutuyorsam veya söylemiyorsam benim eksikliğimdendir, yarışma vesilesiyle içimdekini bil istedim.
Hepinize başarılar diliyorum
Allah razı olsun canım benimNevreste nevoşuuum depar atmışsın emeğine sağlık fasulye olmana ramak kala oh hee kırılan dökülen herseyının yerıne hep daha iyileri gelsin inşallah canım benimm
Her zaman ablaAllah razı olsun canım benim
Duanıza ihtiyacım var
Ağzın bal yesin canomDarısı sana
Yaaaaaaa maşallah çok SapşikBakın ne aldım çok mutluyum Umarım bozulmaz
Eki Görüntüle 3224328
Çok güzel değil miYaaaaaaa maşallah çok Sapşik
Sağ ol canım bitsin bakalım
Çok minnoş hemde nevosÇok güzel değil mi
Sonra saksısını değiştiririmÇok minnoş hemde nevos