- 5 Mayıs 2020
- 12.749
- 39.489
İnşallah kuzucum sağolYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim seni minik kuzuuu yaaaaaaaaaaaa çok sevindiiimmmmmmm rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah bebekimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzucum sağolYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim seni minik kuzuuu yaaaaaaaaaaaa çok sevindiiimmmmmmm rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah bebekimmm
İnşallah NevoşumÇok şükür
Sağlıkla tutunsun ve gelsin inşallah
Güzel şeylere çok ihtiyacımız var
Kontürü yoktur@Blue_Peri nerelerde?
Sarma içimi hazırladım, yaprakları da dondurucudan çıkardım, gelsin sarma sarsın.
Çok şükür iyiyiz aldatma çalışıyoruz yağmur çok yağıyor gene inşallah sel olmaz yaNasıl oldun ablacım
Naberİnşallah Nevoşum
Sağol canımhayırlı olsun
Tarak tatlısını Cano’ya verelim lutfen. Kendi saçını taradığı tarağı kullanması şartı ile ama.En fasulyesini seçersinVezir parmağı, hanım göbeği
İyiyim cancağızım, sen nasılsın?Nasılsın Cancağzım?
Ayy bunu gözden kaçırmışım. İnşallah hayırlısı ile pozitif sonucu alırsınız canımDün sonunda transferim gerçekleşti bebeyim.
Az önce onu diyecektim de sen yanlış anlarsın diye yazmak istemedimTarak tatlısını Cano’ya verelim lutfen. Kendi saçını taradığı tarağı kullanması şartı ile ama.
Cinsiyet tahmini alalım Güfteİnşallah kuzucum sağol
Ne zaman işe yarayacaksa kontörü bitiyor veledinKontürü yoktur
Ona göre ayarlıyor kerataNe zaman işe yarayacaksa kontörü bitiyor veledin
Rabbim daha daha iyi etsin inşallah.İyiyim cancağızım, sen nasılsın?
İnşallah bebiş sağolAyy bunu gözden kaçırmışım. İnşallah hayırlısı ile pozitif sonucu alırsınız canım
Kitap gibim dadlu yapmıştım oysakiAz önce onu diyecektim de sen yanlış anlarsın diye yazmak istemedim
Amin cancağızım, cümlemizi iyi etsin inşallahRabbim daha daha iyi etsin inşallah.
Bende iyiyim cancağzım.
Bi kahveyle cuğara patlat yerimeCinsiyet tahmini alalım Güfte
Yerine yiyip içmemi istediğin bir şey var mı?
Amin inşallah CancağzımAmin cancağızım, cümlemizi iyi etsin inşallah