- 28 Haziran 2011
- 59.490
- 150.086
Sen bana oy vermedin bak işte bu bir polemik hain kadin düşmanıPolemik çıkarırsanız şikayetleri görüp gelebilir ahsjsjjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bana oy vermedin bak işte bu bir polemik hain kadin düşmanıPolemik çıkarırsanız şikayetleri görüp gelebilir ahsjsjjs
Çok çok aminYaaaa minnak joyz gelsin aminnn
Hâlâ 4 oyum var,hemen bana oy atın yoksa terör estiririm burda hain kadınlar
Pıçağimi bileyleyip geliyorum
Hepimiz bundanız
Asosyal daha bundan değil mi ama ya, tehditlerini hiç ciddiye alamıyorum.Hepimiz bundanız
Aynen öyleAsosyal daha bundan değil mi ama ya, tehditlerini hiç ciddiye alamıyorum.
Asosyal daha bundan değil mi ama ya, tehditlerini hiç ciddiye alamıyorum.
Hepinizi şikayet etcemAynen öyle
KiB yap belki Kazen gelirHepinizi şikayet etcem
Kib sebebim: çok güzel sunum yapiyolarKiB yap belki Kazen gelir
+1bana kızmayın ama 1. olan belli oylamayı uzatmaya gerek yok bence
Bildirimde o çok döndü Yine değişebilirbana kızmayın ama 1. olan belli oylamayı uzatmaya gerek yok bence
Aslında çorba alanlar oldu ama yapmak istemedilerbiri de çıkıp benim için deniz mahsüllü çorba yapmamış ki
Alın bunu burdan sonra sayfa yöneticisiz kaldıBildirimde o çok döndü Yine değişebilir
Kim yiyecek onu beybibiri de çıkıp benim için deniz mahsüllü çorba yapmamış ki
ne tür bi ekşın bekliyorsun sosyalcimYarım saattir sayfayı gündemde tutmaya çalışıyorum ama ekşın cikmiyor
Bu çorba niye bu kadar oy aldı kesin şike varAlın bunu burdan sonra sayfa yöneticisiz kaldı