- 29 Nisan 2015
- 31.413
- 105.635
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin mavi rengi sevmen lazım sen blue perisin kendine gelBirde ben benim baya önceden böyleydi![]()
Ben lila seviyorum yaSenin mavi rengi sevmen lazım sen blue perisin kendine gel![]()
Varsa ne diyeceğiz sarıdan memnun kalmadık lilasını mı ver diyeceğizBen lila seviyorum yaLeylak kokulu cif yok mudur
![]()
Siyasete verirse kimse oraya girmezVarsa ne diyeceğiz sarıdan memnun kalmadık lilasını mı ver diyeceğiz
Kazen Emmime diyelim seçim zamanı siyaset bölümüne versin sarı rengi, geri versin rengimiz, adamı hasta etmesin
![]()
Kız benim en sevdiğim renk sarı aslindaSenin mavi rengi sevmen lazım sen blue perisin kendine gel![]()
Öldürmeyen her acı güçlendirir derler aşkoSiyasete verirse kimse oraya girmezGerçi ben alıştım gibi
![]()
Saçta sarı,temada mavi benKız benim en sevdiğim renk sarı aslinda
Evet maviyide çok seviyorum ama saçımda olursa![]()
Çok iyi bilirim aşkoÖldürmeyen her acı güçlendirir derler aşko![]()
Bilir benim aşkomÇok iyi bilirim aşko![]()
Boya aldım sarı kendi sariligim yetmiyor gibi boyayacagim çok yakındaSaçta sarı,temada mavi ben![]()
Acıyı iyi bilirim aşkoBilir benim aşkom![]()
Mavi seviyorum benBoya aldım sarı kendi sariligim yetmiyor gibi boyayacagim çok yakında
Gözümüz gönlümüz açılıyor işte sarı sarı ne istiyonuz bilmem ki![]()
Bundan sonrası hep iyilik,güzellik inşallah aşkomAcıyı iyi bilirim aşko![]()
Emmiii derhal maviye dönsün burasığğğ jennam öyle istiyirMavi seviyorum ben![]()
Emmiii derhal maviye dönsün burasığğğ jennam öyle istiyir![]()
Perinin kafa gitmiş