- 21 Kasım 2017
- 27.624
- 120.944
Ohh kolay gelsin mis gibi ossunGelme tembel teneke, iş yapmayı özlemişim ben yaparım mis gibi
Yarın koltukları yıkayıp, camları sileceğim
Korkup kaçtı demeyiz rahat olŞuan %2 şarj ile yazıyorum aniden gidersem bilin sonra kaldığım yerden cevap vericiiim çok seyapmayin
O pasaklı komşusunu fursun önceAz kaldı furacak bizi
Karateci zaten kendisi. Geçende instadan subliminal mesaj verdiAz kaldı furacak bizi
Onu yolarO pasaklı komşusunu fursun önce
O pasaklı komşusunu fursun önce
Aynen tehlikeliKarateci zaten kendisi. Geçende instadan subliminal mesaj verdi
Bye byeŞuan %2 şarj ile yazıyorum aniden gidersem bilin sonra kaldığım yerden cevap vericiiim çok seyapmayin
TehlikeeeKarateci zaten kendisi. Geçende instadan subliminal mesaj verdi
Ekran rengini kıs, öyle bakılabiliyorGözümün kanamasını durduramıyorum. Bu ne böyleeeeeee
AlışırsınGözümün kanamasını durduramıyorum. Bu ne böyleeeeeee
Bilirubin seviyesi yükselmişGözümün kanamasını durduramıyorum. Bu ne böyleeeeeee
Sen gelme diye yaptıkGözümün kanamasını durduramıyorum. Bu ne böyleeeeeee
Ben alışmaya başladım sankiAlışırsın
Nööeeeyyyy sponsorlu yarışma mı var ve ben katılabiliyor muyum? Sarı sarı kimin yarı en güzeli benim sarı, sarı sarı sarı çiçek herkes yalan sensin gerçekkkkkkZaten sponsorda fasulye olmazHerkes eşit
Ooo iyi bitmiş
Çamur yağdı ya geçen hafta, off road yapıldı sanki. Mecbur temizlenmesi lazım.Ohh kolay gelsin mis gibi ossuncam dedin beni bitirdin felaket haldeler şuan birde yağdı burası valla ellemem dedim az daha iyilessin hava bekliyorum.
Nööeeeyyyy sponsorlu yarışma mı var ve ben katılabiliyor muyum? Sarı sarı kimin yarı en güzeli benim sarı, sarı sarı sarı çiçek herkes yalan sensin gerçekkkkkk