bütün has çorbalar yasakmış. anlamadım ben bunu60kiloyum bunlar yasak
Bazı çorbalar kategoriye dahil değildir.Onları lütfen talep etmeyiniz.Dahil olmayan çorba tariflerimiz
Lebeniye Çorbası,Mercimek Çorbası,Düğün Çorbası,Beyran Çorbası,Yuvalama Çorbası,Yayla Çorbası,Ezogelin Çorbası,Yüksük Çorbası,Tarhana Çorbası,Ayran Aşı Çorbası ,Arabaşı Çorbası,Mantı Çorbası,Bamya Çorbası,Hünkar Çorbası,Domates Çorbası ,Topalak Çorbası
Yaşasın jüt örtü ve bakırların kardeşliğiSenin bakıra kardeş lazım
İyiyim kıaz senden naber
Herkes eşit olsun istedimbütün has çorbalar yasakmış. anlamadım ben bunu
Ahahahahah, çok yaşaAyva çicek açmış, yaz mı gelecek
Ayy işkence gibi. Sanırsın virüs bulaşmış
Jüt örtü aradım. Kumaşçılar yüzüme bakıyor. Abla o ne diyeYaşasın jüt örtü ve bakırların kardeşliği
Bir de gizli yarışmada beni tanıyamazsınız diyor, nasıl tanıyamayız. Eski Nevreste yüklenmiş bileJüt örtü aradım. Kumaşçılar yüzüme bakıyor. Abla o ne diyeSonra aklıma organizasyon mağazaları geldi. Meğer evin dibinde çarşısı varmış. Bir girdim Malatya'daki çarşının aynısı Ayyy nasıl mutlu oldum. Tabi kumaşı da buldum
Ama sadece bunda diğer tabaklarım efsaneBir de gizli yarışmada beni tanıyamazsınız diyor, nasıl tanıyamayız. Eski Nevreste yüklenmiş bile
Zamanla eskisinden de güzel olacağından şüphem yokAma sadece bunda diğer tabaklarım efsane
Bu sefer sunumum sponsor kardeşlerimden
Bir de jüt örtü, onu da almışsın zatenİnşallah canım
Bir siyah bir beyaz tabak alırsam tamamdır
Çok şükür cancağzım iyiyim, bende özledimCancağızım, çok şükür, sen nasılsın? ÖzledimAllah kolaylık versin,tamamdır
Sponsor olursa bu renk buraya yerleşir gibi geliyorÇok şükür cancağzım iyiyim, bende özledim
Bu renk resmen gözlerimi yaktı
Çok kalacak mıNevreste elticim?
Hayırlı akşamlar elticimHayırlı akşamlar herkese
Midemiz harekete geçsin daha çok acıkıp daha çok yemek yapalım diye sarıEnee civciv yuvasi gibi kalmış burası
Çok mantıklı bir yaklaşim ablaMidemiz harekete geçsin daha çok acıkıp daha çok yemek yapalım diye sarıÇorba yapmayanlar harekete geçsin
Sadece tepemize miÇok mantıklı bir yaklaşim ablatuttum bunu hep böyle kalsın ben severim sarıyı adeta tepemize guneş doğmuş gibi