• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
İyiyiz ablacım günler yoğun geçiyor 🥰Araba olmayınca hep yürüyoruz. Akşama çok yorulmuş oluyoruz.
Alışacağız mecburen🤗
Okul dersane derken günler geçiyor tabi,yürümek iyi sen seviyorsun ten yürümeyide,akşam oluncada yorgunluk olmsı normal yani.Hiç görmedim o bölgeyi özellikle peri bacalarını çok merak ediyorum. :KK200:

Okul dersane derken günler geçiyor tabi,yürümek iyi sen seviyorsun ten yürümeyide,akşam oluncada yorgunluk olmsı normal yani.Hiç görmedim o bölgeyi özellikle peri bacalarını çok merak ediyorum. :KK200:
İşte benim ağrılar olmasa güzel🙈
Güzel bir şehir🤗peri bacaklarını bilmiyorum. Ama üç gün Göreme'de kaldım. Oranın yapısı çok farklı çok güzeldi🤗

İşte benim ağrılar olmasa güzel🙈
Güzel bir şehir🤗peri bacaklarını bilmiyorum. Ama üç gün Göreme'de kaldım. Oranın yapısı çok farklı çok güzeldi🤗
Devam mı yoksa ağrılara ne yapacan peki ameliyat durumlrıda kldı şimdi demi.
Anadolu şehri nsılsa misafir perverdir hep,ürgübte orası ,dha sonra gitme imknınız olursa görürsünüz orayıda. :KK200: :KK200: :KK60:

Devam mı yoksa ağrılara ne yapacan peki ameliyat durumlrıda kldı şimdi demi.
Anadolu şehri nsılsa misafir perverdir hep,ürgübte orası ,dha sonra gitme imknınız olursa görürsünüz orayıda. :KK200: :KK200: :KK60:
Devam abla🤷Ben bu korkuyla o masaya yatamam. Psikolojim iyi değil 🥺
Evet misafirperver 🤗
Ürgüp yakın eşim gelirse belki gideriz🤗

Back