- 24 Eylül 2018
- 99.197
- 296.265
- 698
Masallah aşko

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah aşko
Nereye gidiyorsun nevoş
Heh,kıvama geldi![]()
Ağlıyoda zatenn saçınıçeker cımcıklar ısırırrrr ben ısırarak sevmekten öğrenmiş bizimkiYerim beeeeeee onuuuu, ağlayınca bende firlatirimbebe bakmayan bünye
![]()
Kurur gider diye düşünüyorBenim Canom'un gözyaşları ne olacak ?![]()
Arabasız olmak böyle bir şeyMasallah aşko![]()
Güzel iyi yapmışsın kuzum iyi oluyohem içi kirlenmiyor benimde varTemizlik canım mutfak dolapları ın içine örtü aldım. Onları serdim.
Onuda sileruhhhhBenim Canom'un gözyaşları ne olacak ?![]()
Ama çok uzun mesafe herhalde ,12 bin küsürArabasız olmak böyle bir şey![]()
Ben silerimOnuda sileruhhhh
8 km garanti oğlanın okul için gidiyorum. 4 sabah 4 öğle sonuNereye gidiyorsun nevoş![]()
CAntanemde güzeldii bahh niye değiştinÖnemsemiyormuş demek ki cantanem![]()
8 km garanti oğlanın okul için gidiyorum. 4 sabah 4 öğle sonuBirde alışverişe çıkarsam en az 12 oluyor
![]()
Emir'i okul iki gidiş iki geliş oluyor. Sabah birde öğle sonuAma çok uzun mesafe herhalde ,12 bin küsür![]()
Yavvv iyiki bi ağladımm heeeBen silerim![]()
Maşallah okulla evin arası baya varmış nevoş8 km garanti oğlanın okul için gidiyorum. 4 sabah 4 öğle sonuBirde alışverişe çıkarsam en az 12 oluyor
![]()
Bebeye örnek olduğun şeylere bakAğlıyoda zatenn saçınıçeker cımcıklar ısırırrrr ben ısırarak sevmekten öğrenmiş bizimki![]()
Kiracı olunca şartGüzel iyi yapmışsın kuzum iyi oluyohem içi kirlenmiyor benimde var
CanımNevosummmmmmm![]()