Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Ay ben de kalktım koskoca AİRFRYER'E bir paket kıyma dedim.ansjsjs durumum içler acısı.
Hayırlı olsun,ömrü uzun olsun inşallah.

Hayırlı olsun güzel ve sağlıklı yemekler yap

ben de aldım güle güle kullan canım

Kız sen de airfryer'i ceksene, ben yabancı bir marketten bir şey aldın da paylaştın sandım:)
Cekeydin ya karşısından bir foto
Teşekkür ederim bebekler burda herkese laf söyleyip gidip sonunda aldım assdsdfsddff

yenGEnC seni bu topikte görmeye bir türlü alışamadım. bende öyle bi imaj çizdin ki anlatayım böyle uçarı kaçarı, sürekli gezen, evde durmayan, kafasına eseni yapan, muhalif, akılcı, açıklayıcı, radikal… ve nedense asla sarışın değil ama asla yemek yapan biri değilsin Asdsffadffff

Cuk

Bu özelliklere yemek yapanı eklemen şart oldu

Ben yemek yapmayı çok severim, bir yengeç olarak devamlı sevdiklerimin ağzına yemek tikiştiririm:)))

alsem Philips XXL avance mi aldın?
Evet, perşembe gecesi aldık teknosadan Ve adamın dediği “abi bugün sadece 20 tane bu marka ve modelden sattık” hem de hafta içi
Ya şöyle söylesene
Hayırlı olsun canım benim güle güle kullan
Eeee bize bir yemek yaparsın artık
Sağ ol beybi İçine tenceresini bekliyorum, teknosada bitmiş, ekmek alır gibi almışlar internetten sipariş verdim .

Şimdi almayanı dövüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…