Sende ona göz kırpBana göz kırpıyor zaten
Tabi ki her zaman destek hep destek, onda sıkıntı yok seve seveAman insaallahh beybimm sizlerin desteği yeter banaiyi ugrastınız benle
Evet etkisi oluyor gerçekten her yarışmada insan birşeyler daha katarak ilerliyorÇok teşekkür ederim canımBuranın sayesinde ve Nevoşun sayesinde
Sende çok iyi gidiyorsun bence
Sunumların gayet iyi
Yooo biz burada bu tarz hep konuşuruz.Banamı len bu laflarrbana olmasın haa kaçmak değill tatile giriyorum fırsatım olmayacak ondan
Bir yere gelmeni gerçekten çok istiyorum canomPes edince olmuyor. İnatla üstüne gitmek lazım. Çabalamadan ne oluyor ki
İnşallah canım birazda nasipBir yere gelmeni gerçekten çok istiyorum canom
oyyyşşşTabi ki her zaman destek hep destek, onda sıkıntı yok seve seve
Yok vallahaa öylee istanbula gittim bin pisman etti dinlenirim derken tam tersi oldu bide dis vakası vallahaa bahanee etmiyorummYooo biz burada bu tarz hep konuşuruz.
Yok canım sen kaçıyorsun kızın müsaade etmiyormuş
Bir yarışma olsun, birincilik olsun. İnş çok yakında olur canomİnşallah canım birazda nasip
Anneme ve Firdefs e ne yapmayı düşündüğümü söyledim.Sende ona göz kırp Eki Görüntüle 3243512
Bunu bana söylemedinAnneme ve Firdefs e ne yapmayı düşündüğümü söyledim.
Annem hemen yarın gidip malzemeleri alayım diyorDur dedim ya
CAN’sınBir yarışma olsun, birincilik olsun. İnş çok yakında olur canomemeğin o kadar kıymetli ki
Tamam canım o zaman beklerizoyyyşşş
Yok vallahaa öylee istanbula gittim bin pisman etti dinlenirim derken tam tersi oldu bide dis vakası vallahaa bahanee etmiyorumm
Hazirana doğim günü partisi var
Rizeye uccam dügün var
Gelcem yazliga gitcez benim duruş anca agustos başı
Henüz karar vermedim ondanBunu bana söylemedin
Bir sürü fikir var daHenüz karar vermedim ondan
Teyzeyi alalım yarışmaya bize böyle istikrarlı yarışmacılar lazım. Ahh teyzemAnneme ve Firdefs e ne yapmayı düşündüğümü söyledim.
Annem hemen yarın gidip malzemeleri alayım diyorDur dedim ya
Yaaaa dimi ne güzel olur yaaTeyzeyi alalım yarışmaya bize böyle istikrarlı yarışmacılar lazım. Ahh teyzem
Niye engel oldun nevoş alsaydı ya
Bir tane siyah tabak almam lazım dedim bakalım diyorTeyzeyi alalım yarışmaya bize böyle istikrarlı yarışmacılar lazım. Ahh teyzem
Niye engel oldun nevoş alsaydı ya