Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Demek onu yapıyorsun 😍 beğendiniz mi peki 🤓 ellerine sağlık afiyet şifa olsun 🥰
Sağ ol aşko ❤️ Esas senin elime sağlık. Henüz yemedik, yarın için yaptım 😂😂😂😂😂 annem yarın ben işten geldiğim gibi gideceği için bu akşam atıverdim fırına. Malum benim bebeyle biraz zor iş yapmak 🥲 yarın yazarım asddasffff

Sağ ol aşko ❤️ Esas senin elime sağlık. Henüz yemedik, yarın için yaptım 😂😂😂😂😂 annem yarın ben işten geldiğim gibi gideceği için bu akşam atıverdim fırına. Malum benim bebeyle biraz zor iş yapmak 🥲 yarın yazarım asddasffff
Sağol baby🤓 beğenirsiniz diye umuyorum 🤪 sarımsaklı yoğurdun girip lezzetsiz yaptığı yemek yoktur 😅

Ama galiba artık yapıcam yaaaa. 2.bebekten sonra göbeğim kaldı. Gitmiyor. İğrenç saçma bi şey oldu.
Zamanla iner o. Rahim gebelikte genişliyor vs hormonlar desen ayrı. Dert etme Allah can sağlığı versin. Senin küçük paşa sana spor yaptırıyordur zaten 😍😄🧿

Zamanla iner o. Rahim gebelikte genişliyor vs hormonlar desen ayrı. Dert etme Allah can sağlığı versin. Senin küçük paşa sana spor yaptırıyordur zaten 😍😄🧿
Canım valla benim zaten gebelikte direkt karnım çıkıyor. 3.5 aylıktı kaybettiğimde, 4’e gidiyordu Ama iç karnım mı yok nedir, sanki 5 aylık gibi şişti. Pantolonlarım asla olmuyordu. Oğlanda da öyle olmuştu. tüm gebeliğim boyunca sadece karnım çıkmıştı. Hani göt basen filan geçtim, ellerim bile şişmemişti. kürtaj olalı 2 ay oldu. oğlanla kıyasladığımda oğlanda nerdeyse 40’ım çıkınca eski pantolonlarıma sığıyordum. İşte de oturuyoruz ya bütün gün, onun da etkisi var herhalde. Evde koşsam da günün büyük çoğunluğu oturarak geçiyor.

X