- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ayy kuzu bugün çok yoğundumBir yerlere bakmanı rica ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kuzu bugün çok yoğundumBir yerlere bakmanı rica ediyorum
Niye mesaj gönderimi kapalı
Ayy yok kapalı falan değil bana mesaj gönderinAa kapalımı neden ki acaba bi kusurmu ettik
Ne yükleniyorHooooffff ara ara zor buldum sizi
bilin bakalım bu saatte ne yükleniyor? Eki Görüntüle 3242971
MücverHooooffff ara ara zor buldum sizi
Diyet yemeğiHooooffff ara ara zor buldum sizi
Bence benim mantı tarifimi yapıyordur
Aaa bak o da vardı evetBence benim mantı tarifimi yapıyordur
anladım bebekAyy kuzu bugün çok yoğundum
Sen işini bilirsinanladım bebek
Sen işini bilirsin
Bilmiyorum numarası yükleniyorNe yükleniyor
AsdfsdfffMücver
Beni tanımadığın Çok belliDiyet yemeği
Evimde gizli kamera mı var?Bence benim mantı tarifimi yapıyordur
Demek onu yapıyorsun beğendiniz mi peki ellerine sağlık afiyet şifa olsunBilmiyorum numarası yükleniyor
Asdfsdfff
Beni tanımadığın Çok belli
Evimde gizli kamera mı var?
Sağ ol aşko Esas senin elime sağlık. Henüz yemedik, yarın için yaptım annem yarın ben işten geldiğim gibi gideceği için bu akşam atıverdim fırına. Malum benim bebeyle biraz zor iş yapmak yarın yazarım asddasffffDemek onu yapıyorsun beğendiniz mi peki ellerine sağlık afiyet şifa olsun
Ama galiba artık yapıcam yaaaa. 2.bebekten sonra göbeğim kaldı. Gitmiyor. İğrenç saçma bi şey oldu.Diyet ve alsem yan yana bile yazılmamalı
Sağol baby beğenirsiniz diye umuyorum sarımsaklı yoğurdun girip lezzetsiz yaptığı yemek yokturSağ ol aşko Esas senin elime sağlık. Henüz yemedik, yarın için yaptım annem yarın ben işten geldiğim gibi gideceği için bu akşam atıverdim fırına. Malum benim bebeyle biraz zor iş yapmak yarın yazarım asddasffff
Zamanla iner o. Rahim gebelikte genişliyor vs hormonlar desen ayrı. Dert etme Allah can sağlığı versin. Senin küçük paşa sana spor yaptırıyordur zatenAma galiba artık yapıcam yaaaa. 2.bebekten sonra göbeğim kaldı. Gitmiyor. İğrenç saçma bi şey oldu.
Canım valla benim zaten gebelikte direkt karnım çıkıyor. 3.5 aylıktı kaybettiğimde, 4’e gidiyordu Ama iç karnım mı yok nedir, sanki 5 aylık gibi şişti. Pantolonlarım asla olmuyordu. Oğlanda da öyle olmuştu. tüm gebeliğim boyunca sadece karnım çıkmıştı. Hani göt basen filan geçtim, ellerim bile şişmemişti. kürtaj olalı 2 ay oldu. oğlanla kıyasladığımda oğlanda nerdeyse 40’ım çıkınca eski pantolonlarıma sığıyordum. İşte de oturuyoruz ya bütün gün, onun da etkisi var herhalde. Evde koşsam da günün büyük çoğunluğu oturarak geçiyor.Zamanla iner o. Rahim gebelikte genişliyor vs hormonlar desen ayrı. Dert etme Allah can sağlığı versin. Senin küçük paşa sana spor yaptırıyordur zaten