Sen ne tatlisin periskomHerkes biliyorda bir ben bilmiyorum gibi bir durumdayım eksik kalmışım gibiyarım kalmışım gibiiiiiğ accik diyiver ya nöreciiiizzz
Benim uçum deel ep mantının uçuEp senden ötürü ep
DurAçtım bak
Geldim aşkoTut elimiii, burdan gidelimmm
Sende balsin ciceeeeemmm fasillem beniiiiiimSen ne tatlisin periskom
O kadar bekletirsenBenim uçum deel ep mantının uçu
Aşkom,çok korktumGeldim aşko
Canım benim kızlardan birinin 32.haftadan sonra suyu azaldı. Bir ay serumla beslendim. Çünkü yemek yiyemiyordum, su içemiyordum. Ondan suyu azaldı. 36+4 günlük doğdular. Suyu azalan sıkıntı olmaya başladı. 2 şer kilo doğdular. Küvezde kalmadılar.Aminn Sağ salim günlerinde doğsunlar
Sen kızları kaçıncı haftada doğum yapmıştın Nevoş?
Ay sizi yerim maşallah,çok tatlisinizAy karıştı hepsi birbirine kız
Sıkıntı yok her şey yolunda şükür. Bir dahakine cinsiyetlerini öğrenicez inşallah
Tüü Allah siziAhh kıyamamm yaaeskiden uykuya dalarken koyun sayardık şimdi peripellanın devasa mantılarını sayıyoruz.
Kaşıkçı elması gibi mübarek
Bu sincap mıdır kunduz mudur artık nedir onun gibi oldum telefon elimde heeeyyy diye
Bu sincap mıdır kunduz mudur artık nedir onun gibi oldum telefon elimde heeeyyy diye
Gözyaşım pıttO kadar bekletirsen
Bilenler söylesinHerkes biliyorda bir ben bilmiyorum gibi bir durumdayım eksik kalmışım gibiyarım kalmışım gibiiiiiğ accik diyiver ya nöreciiiizzz
Ayyy ne güzel inşallah ben de o haftaları görürümCanım benim kızlardan birinin 32.haftadan sonra suyu azaldı. Bir ay serumla beslendim. Çünkü yemek yiyemiyordum, su içemiyordum. Ondan suyu azaldı. 36+4 günlük doğdular. Suyu azalan sıkıntı olmaya başladı. 2 şer kilo doğdular. Küvezde kalmadılar.
Benim durum istisna yani yemek yiyemedim için o durumu yaşadım.
Yani en az 36-39 arası doğarlar. Hiç sıkıntı yapma.
Korkma aşkom geçti ben yanındayım al şunu biraz rahatlayalım papatya iyi gelirAşkom,çok korktum
KıyamaaamGözyaşım pıtt
Bayılıyorum buna ya