- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Aynen bebisim ahahahahaAy biz bu topiğin pandaları bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bebisim ahahahahaAy biz bu topiğin pandaları bebişim
Bende yetişemiyorumAz yavaş konuşun mesajları kaybettim nevoş dönrmiyorum
NevosbaliBaşımın üstünde
Neynnnnel açması biseymi ne ben anlamadimSöyledim ya
Travma oldu,gece kocaman mantilar koşuyor ,tenhada üstüme atliyorlarAynen kurban olduk
BilemiyorumNeynnnnel açması biseymi ne ben anlamadim
Aminn Sağ salim günlerinde doğsunlarÇok şükür
Sağlıkla büyüsünler günleri gelip doğsunlar
YaaaTravma oldu,gece kocaman mantilar koşuyor ,tenhada üstüme atliyorlar
Kuzu doktor ne dedi, benim mesaji atladın yoğunluktan yada ben atladım karıştı ortaljkAminn Sağ salim günlerinde doğsunlar
Sen kızları kaçıncı haftada doğum yapmıştın Nevoş?
Ep senden ötürü ep
Bu sincap mıdır kunduz mudur artık nedir onun gibi oldum telefon elimde heeeyyy diyeBende yetişemiyorum
Bol sohbet muhabbet
Seni yarışmaya dahil edelim
Ahh kıyamamm yaa eskiden uykuya dalarken koyun sayardık şimdi peripellanın devasa mantılarını sayıyoruz.Travma oldu,gece kocaman mantilar koşuyor ,tenhada üstüme atliyorlar
Herkes biliyorda bir ben bilmiyorum gibi bir durumdayım eksik kalmışım gibiyarım kalmışım gibiiiiiğaccik diyiver ya nöreciiiizzzBilemiyorum
Tut elimiii, burdan gidelimmmBu sincap mıdır kunduz mudur artık nedir onun gibi oldum telefon elimde heeeyyy diye
MaşallasıAhh kıyamamm yaa eskiden uykuya dalarken koyun sayardık şimdi peripellanın devasa mantılarını sayıyoruz.
Kaşıkçı elması gibi mübarek
Açtım bakCanom kutunu açmadın C A N O
Ay karıştı hepsi birbirine kızKuzu doktor ne dedi, benim mesaji atladın yoğunluktan yada ben atladım karıştı ortaljk