Evet sütü soğuk koyarsan hamur mayalanmıyor. Maya aktif olmuyor benimde başıma geldiSanırım sütü soğuk koyduğumdan olmamış annem öyle diyor
Ben şimdi gidip biraz poğaça araştırayım ya yapmaya çalışacağım belki bura uğurlu gelirAçmayı tam.olculu yapınca asla şaşma olmuyor
Sen yapamazsın zaten kiCunku ben etiketci başı olarak görevliyim,yarışmacı değilim
Açma da dahil haberin olsunBen şimdi gidip biraz poğaça araştırayım ya yapmaya çalışacağım belki bura uğurlu gelir
O noluyo kız ya be bu sitede biraz acemiyim çok girmiyodum doğumdan sonra biraz çok soru sorarsam kusuruma bakmayınEtiket listesinde en ustlerdesin,ona göre
Yaaaa kuzu sen çekinme herşeyi sorO noluyo kız ya be bu sitede biraz acemiyim çok girmiyodum doğumdan sonra biraz çok soru sorarsam kusuruma bakmayın
Tamam bunu not alayım annemde sütü ılıt demişti ama unutmuştum bi dahakine oyle yapayım aklıma yazdımEvet sütü soğuk koyarsan hamur mayalanmıyor. Maya aktif olmuyor benimde başıma geldien güzel poğaça yaş maya ile oluyor
Buyurun benimmmmm aretim
Bazen anlamadığımı anlamış gibi yapıyorumYaaaa kuzu sen çekinme herşeyi sorherjes sorsun, cekinmeyin. Sormadan olmaz
Hayır asla, tekrar tekrar sor lütfen. Çekinme. Ben ilk zamanlar insanların başını yedimBazen anlamadığımı anlamış gibi yapıyorum
kukriş nasılsınBuyurun benimmmmm aretim
Aşkom o senin güzelliğin
Yine beyin yakan cevaplarAaaa o aklıma hiç gelmedi
Şimdi yemiyor musunHayır asla, tekrar tekrar sor lütfen. Çekinme. Ben ilk zamanlar insanların başını yedim
Canomkukriş nasılsıneski adını almayı düşünüyor musun
Tamam tamamHayır asla, tekrar tekrar sor lütfen. Çekinme. Ben ilk zamanlar insanların başını yedim