Aynenİyiyim şükür, oy kullanma saatini bekliyorum,erkenci kuş olduğum için uyuyamadimdaha da var
Bir turu daha kaldıramayız ülke olarakVerdim gitti neysebitsin artık seçim yeter
Tur falan yok daha da ,bittiBir turu daha kaldıramayız ülke olarak
Hayırlısı ne ise o olsun
Çocukluk travmam birde onun kaz kovalaması vardıHindi kovaladı beni.
Bence sana üye olacaktiHindi kovaladı beni.
Kazlar kendini köpek sanıyorÇocukluk travmam birde onun kaz kovalaması vardı
Tıs tıs sesi çıkarıyorlar ya çok ürkütücüydü küçükken çok yolumu uzattım onlar yüzünden gerçi şimdide tedirgin ediyorlarKazlar kendini köpek sanıyor
Daha çok kıtlayacaktı diye yorumlamıştım ama benBence sana üye olacakti
Bulmuş dazecik, kitlar vallaDaha çok kıtlayacaktı diye yorumlamıştım ama benetlerimi koparırdı valla
Ben de izlediğim kadar biliyorum evet fena tisliyorlarTıs tıs sesi çıkarıyorlar ya çok ürkütücüydü küçükken çok yolumu uzattım onlar yüzünden gerçi şimdide tedirgin ediyorlar
Yok canim teyze de değil artıkAt canım
Tamam sen abla deme hiç sorun değil
Ben her şeye uyarım.
Teyze, abla farketmez
Yok canım yaşından bile küçük görünüyorsunYok canim teyze de değil artık
Geçen otobüse denerken lise öğrencisi bana teyze dedi. Durakta 5 dk ağlayasım geldi
Ben özendim ama bazı hatalarımı sonradan farkettim hayırlısı olsun bütün sunumlar ve tarifler şahane zatenSelamlar güzellerçekişmeli gidiyor ama gıdım gıdım ilerliyor sanki oylama ben sonlardayım ama çok özenmemiştim sunuma, o yüzden şaşırmadım ama tadı çok güzeldi bir dahaki kategoride sunuma da özenebilirim inşallah