Ne var yani bende 23 yaşındayım ama korkuyorum sjsjsEeee 18 yaşındalar korkmuyorlar demek
Ben 42 yim hala korkuyorumNe var yani bende 23 yaşındayım ama korkuyorum sjsjs
Kaşınıyor
Babalarına benziyorlarİşte bu be
Sonra bantlaniyorKaşınıyor
Şimdi harry potter in dizisini yapacaklarmış onu bekliyorum ben de.Aynen kitaplar çok detaylı
Ben daha beşinci kitaptayım. Bu en kalın olanı ve çok detaylı ilerliyor.
Sen yine de çok uzaklaşma burdan ,kurtlar ham yaparYeniden banlanmamak için görsel ile anlatmaya çalıştım
Aynen 8-9-10 diye devam etse bende alırım. Tabi aynı tatta olsunŞimdi harry potter in dizisini yapacaklarmış onu bekliyorum ben de.
Bir de hikaye devamı olarak tiyatro kitabı (harry potter ve lanetli çocuk) yazdı yazar. Ben onun yerinde olsam direk 8. Kitap derdim çünkü konu güzel anlatım güzel ama tiyatro kitabı olunca sarmadı beni. Okurken sürekli araya (sahne değişir ışıklar söner falan diye) es giriyor heyecanım kaçıyor.
Ne var yani bende 23 yaşındayım ama korkuyorum sjsjs
Ben 42 yim hala korkuyorum
Ben hep böyleydimGençken Ben de aşırı korku film seyrederdim, şimdi korkuyorum vallaha vücut adrenalin eksikliğini zamanında tamamlamış da geriye bir şey kalmamış gibi film kapaklarından bile korkar oldum
Ahhaha 29 yaşındayım. Aralık 27 de 30 olacağım artık tam bir teyze konumuna yerleşiyorumBen hep böyleydim
Sen kaç yaşındasın sen yaşlıysan ben neyim
Senin mafya bebeler yeterince adrenalin salgilatirGençken Ben de aşırı korku film seyrederdim, şimdi korkuyorum vallaha vücut adrenalin eksikliğini zamanında tamamlamış da geriye bir şey kalmamış gibi film kapaklarından bile korkar oldum
Hahahaha ya sorma yaaa benim küçük çok fena oldu anlatamam. Arkamı dönmeden 5 dolap karıştırıyorSenin mafya bebeler yeterince adrenalin salgilatir
Henüz duvarda yurumuyorsa yine iyiHahahaha ya sorma yaaa benim küçük çok fena oldu anlatamam. Arkamı dönmeden 5 dolap karıştırıyoryatak odasına giriş çıkışları kapattım artık dayanamadım
Büyük konuşmak istemiyorum ( yok artık o kadar da değil ) diye çünkü sabah kalktığımda tavandan bebek yakalamaya çalışmak istemiyorumHenüz duvarda yurumuyorsa yine iyi
Benimde bir ayağım çukurdaAhhaha 29 yaşındayım. Aralık 27 de 30 olacağım artık tam bir teyze konumuna yerleşiyorum
Aman Allah korusun diyelimBüyük konuşmak istemiyorum ( yok artık o kadar da değil ) diye çünkü sabah kalktığımda tavandan bebek yakalamaya çalışmak istemiyorum
Öyle deme ay.Benimde bir ayağım çukurda
Kendine haksızlık ediyorsunÖyle deme ay.
Benim bir arkadaşım var carsamba günü öğrendim 38 yaşındaymış ama kızı gör sanki 26 beni gör sanki 35.... ah kaderŕ