- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Ah ulan küçükken ne izlerdikHarry potter okumaktan aklım hep asa da
-dik dedim ama sizin için bir mahsuru yoktur inşallah.sjsudhd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ulan küçükken ne izlerdikHarry potter okumaktan aklım hep asa da
Sen duygusal olduğun için yapamazdın kiİstediğimi birinci yapabiliyor muşum
Kitapları çok sürükleyiciAh ulan küçükken ne izlerdik
Sonraki yarışmada asayı bana virinAsası bende benimle de iyi geçin
ben de o ortamdaydım. ısrarlı bir şekilde saçma sapan konuşmalar sürünce ben utandım. tahsilli, belli bir konumda olan, vizyon sahibi kişilerde daha düzgün davranışlar bekliyorsun.Annem sen niye salakça bir şey için utanıyorsun ki?
Duygusal değilde hak geçsin istemem. Ben tarif almayı bile ilk yazandan son yazana göre sıralıyorum.Sen duygusal olduğun için yapamazdın ki
Kızlarını da yanına al birlikte izleyin. Oğlun izlemesinKitapları çok sürükleyici
Kitaplar bitince bende izlemeyi düşünüyorum
Çabana inanırsakSonraki yarışmada asayı bana virin
Anam tahsilli vizyon sahibi biri için utanmak istiyorsan git siyaset topiğini oku.msjsjsudben de o ortamdaydım. ısrarlı bir şekilde saçma sapan konuşmalar sürünce ben utandım. tahsilli, belli bir konumda olan, vizyon sahibi kişilerde daha düzgün davranışlar bekliyorsun.
Oğlum kitapları bitirme mi bekliyor Onunla izleyeceğiz.Kızlarını da yanına al birlikte izleyin. Oğlun izlemesin
Ben de zaten oğlunla izlemen taraftarıyım. Kızlar niye izlemesin ki yav? Sevmiyorlar demeOğlum kitapları bitirme mi bekliyor Onunla izleyeceğiz.
Kızlar izler mi bilmem
Anam tahsilli vizyon sahibi biri için utanmak istiyorsan git siyaset topiğini oku.msjsjsud
Benim eşim doğum günümde almıştı, kitaplar daha ayrıntılı olaylar içerdiği için film özet gibi geliyorOğlum kitapları bitirme mi bekliyor Onunla izleyeceğiz.
Kızlar izler mi bilmem
Pardon yanlış okudum o zamanBen de zaten oğlunla izlemen taraftarıyım. Kızlar niye izlemesin ki yav? Sevmiyorlar deme
Yok aslında doğru okudun ama ben olayı kıvırdım.sjsjsPardon yanlış okudum o zaman
Kızlara kitap bile cazip gelmedi
İlgi alanlarımız farklıBen macera ve romantik komedi severim. Hatta animasyon severim. Onlar korku filmi izliyor. Ben asla izlemem
Aynen kitaplar çok detaylıBenim eşim doğum günümde almıştı, kitaplar daha ayrıntılı olaylar içerdiği için film özet gibi geliyor
Ama en çok hayal kırıklığım açlık oyunları kitap film arasındaki anlamsız kopukluk olmuştu..
Eeee 18 yaşındalar korkmuyorlar demekYok aslında doğru okudun ama ben olayı kıvırdım.sjsjs
Korku filmi mi helal olsun
Yeniden banlanmamak için görsel ile anlatmaya çalıştım