- 24 Eylül 2018
- 97.120
- 292.348
Lütfen ol senin olman şart. Adına kategori açılmış baksanaArkadaşlara engel olmamak adına katılmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen ol senin olman şart. Adına kategori açılmış baksanaArkadaşlara engel olmamak adına katılmıyorum
Şimdi ben katılırsam diğer arkadaşlara ayıp olurLütfen ol senin olman şart. Adına kategori açılmış baksana
Haber bekliyorum çıtırım ölçü alınıp provası yapılacak artık,umarım sorunsuz olurda bıktım çünküÇok sağ ol bitanem diş işlerin inşallah sağlıkla ilerliyordur. Sıcak , soğuk ağrı yapmıyor umarım.
Jenna yemekleri diye açılsa ben hemen katılırdımŞimdi ben katılırsam diğer arkadaşlara ayıp olur
Yoksa tarifini mi yaptın
Hiç ayıp olmazŞimdi ben katılırsam diğer arkadaşlara ayıp olur
Size süprüz yapayım dedim nevosYoksa tarifini mi yaptın
Çok hızlısınCanoya söz verdim istiyom istiyom diye C A N O
İnş hakkiyla bitiririm nevosum,şuan yaridayim ilk tarifim olsun bi tane aslında soylemeyecektim ama dayanamadım kiÇok hızlısın
Bakalım ilk olabilecek misinİnş hakkiyla bitiririm nevosum,şuan yaridayim ilk tarifim olsun bi tane aslında soylemeyecektim ama dayanamadım ki
Yaaaa nevos deme oyle eğer yapan varsa benim konumu açmamı beklesin noluurr,burdan sesleniyorumBakalım ilk olabilecek misin
Kolay gelsin
Dün iki kişi yarın yaparım demiştiBiri Jou ydu sankiYaaaa nevos deme oyle eğer yapan varsa benim konumu açmamı beklesin noluurr,burdan sesleniyorum
YaaaDün iki kişi yarın yaparım demiştiBiri Jou ydu sanki
Yaptın dimi seni seni
Ben beklememYaaaa nevos deme oyle eğer yapan varsa benim konumu açmamı beklesin noluurr,burdan sesleniyorum
Gazan mübarek olsunCanoya söz verdim istiyom istiyom diye C A N O
Yapiyom kuzu da başkalari da varmış, aglicamYaptın dimi seni seniEki Görüntüle 3241530
Bende varımYapiyom kuzu da başkalari da varmış, aglicam