Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Ya ben bi gün bundan yaptım 1 tepsi borcama koymustumgün icin götürdüm minik tabureye koymuslardı halıya düsmesiyle tuzla buz olmustu o günden sonra töbe dedim yapmam
ben de böyle kötü anısı olan şeyleri bir daha asla yapmak istemiyorum seni anlıyorum

Vaar!

Leziz oluyor ama sosu çikolatalıydı. Krema ve kuvertürle sos hazırlanınca... Geç olmasaydı tarif atardım.
Geç değil ki başlamadım henüz. Bu sefer yapmasam bile aklımda bulunsun, sonra illa ki yaparım.

Geç değil ki başlamadım henüz. Bu sefer yapmasam bile aklımda bulunsun, sonra illa ki yaparım.
Benim yediklerimin keki ve tabanı klasikti. Sosu çikolatalıydı. Nette gördüğüm kadarıyla kekini de koyu yapıyorlar. Onun tadı hakkında bilgim yok. Sonra küfretmeyiniz

Benim yediklerimin keki ve tabanı klasikti. Sosu çikolatalıydı. Nette gördüğüm kadarıyla kekini de koyu yapıyorlar. Onun tadı hakkında bilgim yok. Sonra küfretmeyiniz
Aslında ben çikolata yakışıyor mu o klasik tarife, onu hiç bilmiyorum. Daha önce denemedim. Mesele bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…