- 21 Kasım 2017
- 27.514
- 120.176
Şerbetledim bile.Hayır ya uğraştırıcı oluyo diye dedim
Olsada yesekŞerbetledim bile.
Ya ben bi gün bundan yaptım 1 tepsi borcama koymustumgün icin götürdüm minik tabureye koymuslardı halıya düsmesiyle tuzla buz olmustu o günden sonra töbe dedim yapmamOlsada yesek
Vaar!Çizkeki çikolatalı deneyen var mı?????
Leziz oluyor ama sosu çikolatalıydı. Krema ve kuvertürle sos hazırlanınca...Hofff çikolatalı yapasım var ama hiç yemedim. Yakışır mı bilemiyorum.
ben de böyle kötü anısı olan şeyleri bir daha asla yapmak istemiyorum seni anlıyorumYa ben bi gün bundan yaptım 1 tepsi borcama koymustumgün icin götürdüm minik tabureye koymuslardı halıya düsmesiyle tuzla buz olmustu o günden sonra töbe dedim yapmam
İyileseyüm cocostarlı yapıcam askım gözüm kaldıben de böyle kötü anısı olan şeyleri bir daha asla yapmak istemiyorum seni anlıyorum
Geç değil ki başlamadım henüz.Vaar!
Leziz oluyor ama sosu çikolatalıydı. Krema ve kuvertürle sos hazırlanınca...Geç olmasaydı tarif atardım.
Yap yap harika birşey ben de misafirime yapıcam bu ara :)İyileseyüm cocostarlı yapıcam askım gözüm kaldı
Benim yediklerimin keki ve tabanı klasikti. Sosu çikolatalıydı. Nette gördüğüm kadarıyla kekini de koyu yapıyorlar. Onun tadı hakkında bilgim yok. Sonra küfretmeyinizGeç değil ki başlamadım henüz.Bu sefer yapmasam bile aklımda bulunsun, sonra illa ki yaparım.
Aslında ben çikolata yakışıyor mu o klasik tarife, onu hiç bilmiyorum. Daha önce denemedim. Mesele bu.Benim yediklerimin keki ve tabanı klasikti. Sosu çikolatalıydı. Nette gördüğüm kadarıyla kekini de koyu yapıyorlar. Onun tadı hakkında bilgim yok. Sonra küfretmeyiniz
Kursta ilk yediğim çikolata sosluydu. Çok beğenmiştim. Hazır sos kullanmamıştık tabii. Ganaj yapmıştık. Hazır sosları beğenmiyorum ben.Aslında ben çikolata yakışıyor mu o klasik tarife, onu hiç bilmiyorum. Daha önce denemedim. Mesele bu.