Senin arvişte tariflerle dolu demekkiEvet iPhone 7 ile çekmiştim hem de.
Islak kurabiyeye bişey olmuyor. Dolapta streçleyip saklayabilirsinNevoş peki ıslak kurabiyeyi bu geceden yapsam cumartesi gününe kadar bayatlar mı?
Yok be bunu Instagram’da paylaşmıştım heveslenip. Oradan buldum. Normalde bekletmem telefonda. İnfluencer değiliz, bizim nemizeSenin arvişte tariflerle dolu demekkiçok güzel olmuş ellerine sağlık
Yok be bunu Instagram’da paylaşmıştım heveslenip. Oradan buldum. Normalde bekletmem telefonda. İnfluencer değiliz, bizim nemize
O zaman ondan yapayım bebe uyuyunca. Çikolatalı kakaolu bir şey eksik çünkü sofrada.Islak kurabiyeye bişey olmuyor. Dolapta streçleyip saklayabilirsin
Kakaolu bişey yakışırO zaman ondan yapayım bebe uyuyunca. Çikolatalı kakaolu bir şey eksik çünkü sofrada.
Bir sey olmaz benceBuzdolabına koysam nasıl olur?
Ben çikolatalı sevmiyorum onda ya lotuslu harika oluyoHofff çikolatalı yapasım var ama hiç yemedim. Yakışır mı bilemiyorum.
Hele hele lotuslu seviyormuş bak senBen çikolatalı sevmiyorum onda ya lotuslu harika oluyo
Ben değil.Yarın kimler tarifini yapıyor
Hee sen misafire yapıcan bence başka birşey yapHele hele lotuslu seviyormuş bak sen
Kuşum bu misafir hazırlığı zaten bir çeyreğe mal olacak. Bir de lotus çıkarma başıma sjsjdjjd
Niye ben o arkadaşın gibi güzel yapamaz mıyım ne demek yani buHee sen misafire yapıcan bence başka birşey yapkız benim de bi arkadaşım yapmıştı ama çok güzeldi
Ben mi yapsamBen değil.
Hayır ya uğraştırıcı oluyo diye dedimNiye ben o arkadaşın gibi güzel yapamaz mıyım ne demek yani bu