- 21 Kasım 2017
- 27.507
- 120.139
Pip Studio. 15 çerezlikteki kajuysa o fincanlar leblebi.Sana da iyi akşamlar Beymen kuşlu bardaklı arkadaşım
Ne aldın haşıl mıYok bacım balkona yufka yaptık koyduk balkonum dolu şuan
Bakalım belli olmaz
çok göze battım gibi hissediyorum
Nevoş bugün anneme gösterdim diyorum bu tarifi yapıcam diyo çok kötü kimse yemez bunu
Tadını bilmem hiç yemedim ama sunum iyi olurYok bacım balkona yufka yaptık koyduk balkonum dolu şuan
Bakalım belli olmaz
Nevoş bugün anneme gösterdim diyorum bu tarifi yapıcam diyo çok kötü kimse yemez bunu
O şarkıyı duymadım da benden iyisindir , ben alişanın şarkısına takıldımYa şu nefes şarkısını dilimden nasıl atabilirim please
Oysa biz nazar etmezdikbence de aşko nazar olur diye göstermiyor latteyi de buğulu bardakta verdi
Sus sus hatırlatma birde o varO şarkıyı duymadım da benden iyisindir , ben alişanın şarkısına takıldımhele bi elimi eline sarrr hele bii diye dolanıyorum
Konusma esnasında içeri alırsın artıkYok bacım balkona yufka yaptık koyduk balkonum dolu şuan
Bakalım belli olmaz
Daha beterini dinleyerek.Ya şu nefes şarkısını dilimden nasıl atabilirim please
Bilenler bana DM yoluyla ulaşsınYa şu nefes şarkısını dilimden nasıl atabilirim please
Geçen gittim avm den sana foto atacaktım buraya , ne demek margırıtın kuşlu bardağından burada yok diyePip Studio. 15 çerezlikteki kajuysa o fincanlar leblebi.
Bulmam lazımDaha beterini dinleyerek.
Olsa sunumlarımda kullanırım kuşum hepi topu 4 fincanım var sjdkdkbence de aşko nazar olur diye göstermiyor latteyi de buğulu bardakta verdi
HiçOysa biz nazar etmezdik
BekliyoruzBilenler bana DM yoluyla ulaşsın
Bana da ya da buraya atın direkBilenler bana DM yoluyla ulaşsın
HayrınaBekliyoruz
Kurtulmamız lazım ama nasılBana da ya da buraya atın direk