- 24 Eylül 2018
- 96.992
- 292.084
Mesgale olur,gönder gitsinSürekli kelime oyunu oynuyor. Az kaldı kelime yarışmasına göndereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesgale olur,gönder gitsinSürekli kelime oyunu oynuyor. Az kaldı kelime yarışmasına göndereceğim
Aynen iyiymiş aşkomHafıza için iyiymiş ama aşko
Bence de aşko,ucundan kıyısından güzellikler yaşadıkNe tatlı ya o zamanlar güzeldi aşko öğrencilik
Yapacaktım ya ama ani işim çıktıBllossom yapacak inşallah hepinizi utandıracak
Evet aşkomBence de aşko,ucundan kıyısından güzellikler yaşadık
Alırım başıma belayıMesgale olur,gönder gitsin
Balkon hazırlığı mi?Yapacaktım ya ama ani işim çıktı
İyi akşamlar iPhone onbe ay pardon Kukrimİyi akşamlar herkese
Belki her yarışmaya katılır, biraz kafa dinlersinAlırım başıma belayı
Tamam yarın yaparsınYapacaktım ya ama ani işim çıktı
Fasulye ol da çekil aradan artık sen bi.Yapacaktım ya ama ani işim çıktı
Bu ay yine iddialıFasulye ol da çekil aradan artık sen bi.
Tamam işte şahsen benim işime gelir. Bi dinlenmeye alsın kendini, biraz hızlı başladı.Bu ay yine iddialı
Maşallah maşallahTamam işte şahsen benim işime gelir. Bi dinlenmeye alsın kendini, biraz hızlı başladı.
Sana da iyi akşamlar Beymen kuşlu bardaklı arkadaşımİyi akşamlar iPhone onbe ay pardon Kukrim
Ya ne beymeni onda ne fincanlar var satsa hepimize 15 alırSana da iyi akşamlar Beymen kuşlu bardaklı arkadaşım
Yok bacım balkona yufka yaptık koyduk balkonum dolu şuanBalkon hazırlığı mi?
Bakalım belli olmazTamam yarın yaparsın
çok göze battım gibi hissediyorumFasulye ol da çekil aradan artık sen bi.
Nevoş bugün anneme gösterdim diyorum bu tarifi yapıcam diyo çok kötü kimse yemez bunuBu ay yine iddialı
bence de aşko nazar olur diye göstermiyor latteyi de buğulu bardakta verdiYa ne beymeni onda ne fincanlar var satsa hepimize 15 alır