İnsan üzülüyor tabi ama bana başka bir şeyden bahsetti kuzumBiraz hayal kırıklığına uğradı sanırım
Umarım öyledirKafamı toparlayacagim dedi nevos, yarışma ile ilgili değil. Başka bir şey
Zaten mesele oymuş sanırım darısı benim de başımaBen onu bir senede anca tutturdumben de ılık koyuyorum sanıyordum ama meğer soğukmuş.snsjs sonra o ısı dengesini öğrendim şükür artık yapabiliyorum
Ben bu kategoride çok eğlendim,darısı diğer kategorilere inşallah.Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Yine muhteşem bir kategori oldu
Bana farklı bi konudan bahsetti nevosum, aldığı oydan çok memnunUmarım öyledirYani gerek yok. Gelmezsin, katılmazsın biter
İnşallah canımBen bu kategoride çok eğlendim,darısı diğer kategorilere inşallah.
Bir kerede dünya mutfağı yapalım nevosYarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Yine muhteşem bir kategori oldu
Tamam o zamanBana farklı bi konudan bahsetti nevosum, aldığı oydan çok memnun
Ya tabi ki öyle sonuçta herkes kazanmak için yarışıyor. Oda bu sefer gerçekten olacağına inanmıştı belki biraz kendince üzülebilir emekte veriyor ama zaten sebep bu değilmiş ben de sordumAma bu bir yarışma hepiniz yarışıyorsunuz. Siz sonlarda ya da ortalarda olmak için mi katıldınızBirinci olmadığınız için üyelik iptali mi yapmanız gerekiyor.
Suşi falanBir kerede dünya mutfağı yapalım nevos
İddia ediyorum bizden cok eglendin zerriskomBen bu kategoride çok eğlendim,darısı diğer kategorilere inşallah.
Kusa kusa oy veririz artık.Suşi falan
Aynen nevosum ve hepimiz bunu çok belli ettikTamam o zaman
Burayı kafasında büyüyüp dert etmesin. Boşa üzülmesine bende üzülürüm. Margaret dahil hepimiz onun kazanmasını istedik
Hiç yemedim aşırı merak ediyorum dün getirden baktım varmı diye şaka gibi tadını bilmeden canım çektiKusa kusa oy veririz artık.
Beni tebrik etmeyecek misin
Margaret kaybetsin diye evrene enerji sinerji ne varsa gönderdim amaaaaaTamam o zaman
Burayı kafasında büyüyüp dert etmesin. Boşa üzülmesine bende üzülürüm. Margaret dahil hepimiz onun kazanmasını istedik