Üyelik iptali yapmışCanım benim çok tebrik ederim, artık sende çok yaklaştınhep böyle kıyıdan dönüyorsun bebeemm yakında senide kutlayacağız kuzum,gayet güzel gidiyorsun @Jou
Aaaaaaaa üyelik iptali yapmış ya bu kizCanım benim çok tebrik ederim, artık sende çok yaklaştınhep böyle kıyıdan dönüyorsun bebeemm yakında senide kutlayacağız kuzum,gayet güzel gidiyorsun @Jou
Çok ilginçAaaaaaaa üyelik iptali yapmış ya bu kiz
İnşallah kötü bir şey yokturÇok ilginç
kekin yanındaki şey istediğim birşey olursa inşallahSen güzel sofra kurarsın
O olursa ben zaten giremem bile zaten ben poğaça bile yapmam annem yapar gider onda yerim şimdi nasıl açsın bu ellerBence dua et de el açması olmasın
ısrar etmiyorum görüyosunÇok masumsun be kuzum yaaa yirim seni
Mesaj attım bakayım, bak kızdırdı beni gece geceÇok ilginç
Sebebi belli değil miİnşallah kötü bir şey yoktur
Dur bakalım kutunuzda ne çıkacakkekin yanındaki şey istediğim birşey olursa inşallah
O olursa ben zaten giremem bile zaten ben poğaça bile yapmam annem yapar gider onda yerim şimdi nasıl açsın bu eller
ısrar etmiyorum görüyosun
Aaa zekta aslında bir piremsesmişkekin yanındaki şey istediğim birşey olursa inşallah
O olursa ben zaten giremem bile zaten ben poğaça bile yapmam annem yapar gider onda yerim şimdi nasıl açsın bu eller
ısrar etmiyorum görüyosun
Aaa benim aklıma hiç o gelmemişti.Sebebi belli değil miAma gerek yok
Nevriye tanit beni zerreye.Antepce konuşuyorsun da ondan didim
Bana 1 YTL çıkarDur bakalım kutunuzda ne çıkacak
Beceremiyom kız ne prensesliği sütü soğuk koyuyomuşumAaa zekta aslında bir piremsesmiş
Biraz hayal kırıklığına uğradı sanırımAaaaaaaa üyelik iptali yapmış ya bu kiz
Ben onu bir senede anca tutturdumBeceremiyom kız ne prensesliği sütü soğuk koyuyomuşum
Ama bu bir yarışma hepiniz yarışıyorsunuz. Siz sonlarda ya da ortalarda olmak için mi katıldınızBiraz hayal kırıklığına uğradı sanırım
Kafamı toparlayacagim dedi nevos, yarışma ile ilgili değil. Başka bir şeySebebi belli değil miAma gerek yok