- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Ee evdekiler baksın mı ben yerkenBir tabak denir de bir tepsi ne ayol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee evdekiler baksın mı ben yerkenBir tabak denir de bir tepsi ne ayol
Yöresel şampiyonumuzla dalga geçiyoruz aman pardon gururlanıyoruzNapıyoruz aşkom
Erzurumlular da yapıyor sanki onlarda yemiştimEvet bu patesli kıymalı yada peynirli de yapılır bizde
kaşık da çok güzel amaMargrıtı harcayacaklar matmazellllll hem de bir kaşık köftede
Zenginin kaşığı bile böyle değişik oluyorkaşık da çok güzel ama
Olabilir iç anadolu olunca genel olarak her yere yayılmış ve almış yemek kültürünüErzurumlular da yapıyor sanki onlarda yemiştim
Hem yöreselci hem zengin,konak hanım ağasıYöresel şampiyonumuzla dalga geçiyoruz aman pardon gururlanıyoruz
Çok yaptım zaten dondurucu için imkani olsa hebinizi ağırlarımEvet ben de çok severim
Patatesli gönder bir tepsi
Artık üstadımızHem yöreselci hem zengin,konak hanım ağası
Ellerine sağlık canım Allah ağız tadıyla yedirsinÇok yaptım zaten dondurucu için imkani olsa hebinizi ağırlarım
Ben baktım ağam tarif almış hiç girmedim topaArtık üstadımız
Eline su dökemeyiz
Kukrim hanedeki kişi sayısı sizden daha fazla ama bak o bir tabak istiyoİşte bunu bilmeyen yok
Gönder bir tabak
Ellerine sağlık canım
Aç gözlüyüm heeee iştahlıyım evet ne varKukrim hanedeki kişi sayısı sizden daha fazla ama bak o bir tabak istiyo
Boğa burcu musunAç gözlüyüm heeee iştahlıyım evet ne var
VİCDANSIZLARArtık üstadımız
Eline su dökemeyiz
Bence Hale’nin kaşığı yasaklansın NevresteMargrıtı harcayacaklar matmazellllll hem de bir kaşık köftede
Neyse en azından daha katlanılır bir fark. 3-4 olsa üzülür insan.Margaret Hale uuu beybi 12 oyluk fark atmışsın
Kötünün iyisi.sjsjsjdNeyse en azından daha katlanılır bir fark. 3-4 olsa üzülür insan.