- 21 Kasım 2017
- 27.629
- 120.987
Ne kadarlık?Bizimkinin bu saatte başlıyor huysuzluğu,9.30'a kadar bir uyuyor bir uyanıyor tam dalamadığı için de ağlıyor falan. istiyor ki sürekli emsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarlık?Bizimkinin bu saatte başlıyor huysuzluğu,9.30'a kadar bir uyuyor bir uyanıyor tam dalamadığı için de ağlıyor falan. istiyor ki sürekli emsin
24 günlük tam bir kertenkeleNe kadarlık?
Bugün tuzlularla tatlıların karıştığı kafayı toparlayacak o tabaktan yollamak isterdim sana ama malum mesafeler…Asdgshsh senin miydi bebeğim görüyorsun her yerde nasıl da buluyorum seni.
Güzel ki vermişim
Öpmeyi möpmeyi bırakkk tabak gönder
Eline sağlıkGeçen gün oturdum sarma sardım,kuru biber-patlıcan doldurdum. Fotoğraf da çektim ki buraya atıp artistlik yapacağım size. O sarma dolma bir pişmedi bir pişmedi yani ancak bu kadar çiğ olabilirdi bir yemek. Pişsin diye kaç kere su ekledim sayısını unuttum. Ve bir de pismediği gibi üc beş dolmam da yanmıştı. Pismiş hali rezo olduğu için bunu atabiliyom. Tadı güzelmis ama beğendiler. Kalın diyeni de Allah çarpıyomuş
Sarardı vallaŞimdi böyle bir kız kardeşim olsa ne iyi olurdu be tüm yaralarımı sarardı.
Eşim oğluma elöpen derdi hep hahshhshshshhs24 günlük tam bir kertenkele
Snsjsjsj
Bende ablam yanımızda yokken kertenkele diyorum shshshshEşim oğluma elöpen derdi hep hahshhshshshhs
Dın dın dınnnnGünaydın
Bunun varlığından bile yeni haberim oluyor yok ya pasta tart türevlerinde eline su dökemem o ayrı bir beceri istiyor. Sen çok iyisinBu arada tartoletler Trendyol’da hazır satılıyor, bisküvi gibi yani. Ben sadece pasta kreması yapıp meyve diziyorum üstüne. Çok pratik bir şey ama sana göre değil tabii kuşum sen kendin yaparsın. Inf olmak bunu gerektirir.
Tapuyumu istiyon cadı seniBurası.
GünaydınGünaydınlar şekerler
Günaydın minnoşumGünaydın
Düzelttim
Yoğurtlu salataya kereviz de çok yakışıyorGünooooo. Bugünkü menüm:
Avcı böreği
Tuzlu kurabiye
Islak kurabiye
Lotuslu cheesecake
Kısır
Lahanalı yeşil elmalı yoğurtlu salata. (Deneyin efsane bir şey, ceviz ve nar da koyuyorum içine.)
Bir de yetişirse çilekli tartolet yapmayı planlıyorum. Kendime başarılar diliyorum.