Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Asdgshsh senin miydi bebeğim görüyorsun her yerde nasıl da buluyorum seni.
Güzel ki vermişim😍
Öpmeyi möpmeyi bırakkk tabak gönder😂
Bugün tuzlularla tatlıların karıştığı kafayı toparlayacak o tabaktan yollamak isterdim sana ama malum mesafeler…

Geçen gün oturdum sarma sardım,kuru biber-patlıcan doldurdum. Fotoğraf da çektim ki buraya atıp artistlik yapacağım size. O sarma dolma bir pişmedi bir pişmedi yani ancak bu kadar çiğ olabilirdi bir yemek. Pişsin diye kaç kere su ekledim sayısını unuttum. Ve bir de pismediği gibi üc beş dolmam da yanmıştı. Pismiş hali rezo olduğu için bunu atabiliyom. Tadı güzelmis ama beğendiler.😁 Kalın diyeni de Allah çarpıyomuş🤪
Eline sağlık 💐

Bu arada tartoletler Trendyol’da hazır satılıyor, bisküvi gibi yani. Ben sadece pasta kreması yapıp meyve diziyorum üstüne. Çok pratik bir şey ama sana göre değil tabii kuşum sen kendin yaparsın. Inf olmak bunu gerektirir. 😒
Bunun varlığından bile yeni haberim oluyor 😂yok ya pasta tart türevlerinde eline su dökemem o ayrı bir beceri istiyor. Sen çok iyisin 😍

Bebek uyutuldu🌸
Oda toplandı🌸
Kahvaltı hazırlandı veee artık evimizin piremsesini,leydisini uyandırabilirim.
Piremses ve leydi de şey ABLAM.SJSJSJS

Günooooo. Bugünkü menüm:
Avcı böreği
Tuzlu kurabiye
Islak kurabiye
Lotuslu cheesecake
Kısır
Lahanalı yeşil elmalı yoğurtlu salata. (Deneyin efsane bir şey, ceviz ve nar da koyuyorum içine.)
Bir de yetişirse çilekli tartolet yapmayı planlıyorum. Kendime başarılar diliyorum.
Yoğurtlu salataya kereviz de çok yakışıyor 🫠

• Muhteşem
Reactions: Jou
X