Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifFarklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri
Herkesin ellerine sağlık. Hepsi birbirinden güzel ve iştah çekici duruyor. Oyumu verdim ama aklım oy vermediklerimde de kaldı Evelik sarması ve Arap köfteye gitti oyum.
Bu ay 2 tarif yaptım aslında ben, çekim de yaptım ama istediğim gibi olmadı sunum. Birinde pşme aşamasında kızım rahatsızlandı, sunuma odaklanamadım, acele çektim, o yüzden olmadı. Diğeri de çok içime sinmedi eklemedim o yüzden. 2 gün önce dal turşusu veya fasulye turşusu kavurması yapsam mı acaba diye düşündüm, o da çok basite kaçar diye vazgeçtim
Bu arada tartoletler Trendyol’da hazır satılıyor, bisküvi gibi yani. Ben sadece pasta kreması yapıp meyve diziyorum üstüne. Çok pratik bir şey ama sana göre değil tabii kuşum sen kendin yaparsın. Inf olmak bunu gerektirir.