Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Bu ay 2 tarif yaptım aslında ben, çekim de yaptım ama istediğim gibi olmadı sunum. Birinde pşme aşamasında kızım rahatsızlandı, sunuma odaklanamadım, acele çektim, o yüzden olmadı. Diğeri de çok içime sinmedi eklemedim o yüzden. 2 gün önce dal turşusu veya fasulye turşusu kavurması yapsam mı acaba diye düşündüm, o da çok basite kaçar diye vazgeçtim 🤦🏻‍♀️

Günooooo. Bugünkü menüm:
Avcı böreği
Tuzlu kurabiye
Islak kurabiye
Lotuslu cheesecake
Kısır
Lahanalı yeşil elmalı yoğurtlu salata. (Deneyin efsane bir şey, ceviz ve nar da koyuyorum içine.)
Bir de yetişirse çilekli tartolet yapmayı planlıyorum. Kendime başarılar diliyorum.

Günooooo. Bugünkü menüm:
Avcı böreği
Tuzlu kurabiye
Islak kurabiye
Lotuslu cheesecake
Kısır
Lahanalı yeşil elmalı yoğurtlu salata. (Deneyin efsane bir şey, ceviz ve nar da koyuyorum içine.)
Bir de yetişirse çilekli tartolet yapmayı planlıyorum. Kendime başarılar diliyorum.
Ellerine sağlık menü muhteşem 🧿😍

Ellerine sağlık menü muhteşem 🧿😍
Bu arada tartoletler Trendyol’da hazır satılıyor, bisküvi gibi yani. Ben sadece pasta kreması yapıp meyve diziyorum üstüne. Çok pratik bir şey ama sana göre değil tabii kuşum sen kendin yaparsın. Inf olmak bunu gerektirir. 😒

Bizimkini pışpışladım, geri uyumadı. Cin gibi bakıyor şuvan. Artık herkes uyanabilir sorun yok benim için. 🥹
Bizimkinin bu saatte başlıyor huysuzluğu,9.30'a kadar bir uyuyor bir uyanıyor tam dalamadığı için de ağlıyor falan. istiyor ki sürekli emsin🥴

X