Hiç hem deeEsra Erolbu da mı olmaz ?
Bu günlük bu kadarHiç hem dee
Asdgshsh senin miydi bebeğim görüyorsun her yerde nasıl da buluyorum seni.Şu fukuraya ilk oy veren sen misin, getir öpem o alnını.Cledyana
Ellerine sağlık menü muhteşemGünooooo. Bugünkü menüm:
Avcı böreği
Tuzlu kurabiye
Islak kurabiye
Lotuslu cheesecake
Kısır
Lahanalı yeşil elmalı yoğurtlu salata. (Deneyin efsane bir şey, ceviz ve nar da koyuyorum içine.)
Bir de yetişirse çilekli tartolet yapmayı planlıyorum. Kendime başarılar diliyorum.
Bu arada tartoletler Trendyol’da hazır satılıyor, bisküvi gibi yani. Ben sadece pasta kreması yapıp meyve diziyorum üstüne. Çok pratik bir şey ama sana göre değil tabii kuşum sen kendin yaparsın. Inf olmak bunu gerektirir.Ellerine sağlık menü muhteşem
Bizimkini pışpışladım, geri uyumadı. Cin gibi bakıyor şuvan. Artık herkes uyanabilir sorun yok benim için.Pışpışlayın ulan
Bizimkinin bu saatte başlıyor huysuzluğu,9.30'a kadar bir uyuyor bir uyanıyor tam dalamadığı için de ağlıyor falan. istiyor ki sürekli emsinBizimkini pışpışladım, geri uyumadı. Cin gibi bakıyor şuvan. Artık herkes uyanabilir sorun yok benim için.
Şimdi böyle bir kız kardeşim olsa ne iyi olurdu be tüm yaralarımı sarardı.Bizimkinin bu saatte başlıyor huysuzluğu,9.30'a kadar bir uyuyor bir uyanıyor tam dalamadığı için de ağlıyor falan. istiyor ki sürekli emsin