Galiba evet
Millette aslı var sanacakSözler tutulmak içindir canom
Bizi bilen bilir,bilmeyen kendi gibi bilirMillette aslı var sanacak
Sana yanlışlıkla oy bile vermiyorum.ajsjshsj sen ne yaptın,belki de bu sefer yanlışlıkla oyumu sana veririm.sjsjdhAma bana söz verdi
Boşver bilmemen daha iyi ama Tolin den anlarsınSana yanlışlıkla oy bile vermiyorum.ajsjshsj sen ne yaptın,belki de bu sefer yanlışlıkla oyumu sana veririm.sjsjdh
Biz özellikle yapıp yemeyiz. İçli köftenin hamuru arttığı zaman binde bir o hamuru şekillendirip kizartiriz.Bizim böyleKöfteler - Yumurtalı Bulgur Köftesi
Malzemeler -4 su bardağı bulgur -5-6 yemek kaşığı un -1 yumurta-tuz -su Kızartma için 2 yumurta Kızartma yağı Yapılışı İnce bulgur soğuk su ile ıslatılır.10 dk bekletilir sonra un ve yumurta,tuz eklenerek yoğrulur.. Bu arada köfte harcının ele yapışmaması için bir kaseye koyulan suyla...www.kadinlarkulubu.com
Aaaa menemen.aahahahahahahahBoşver bilmemen daha iyi ama Tolin den anlarsın
Bizde öyleBiz özellikle yapıp yemeyiz. İçli köftenin hamuru arttığı zaman binde bir o hamuru şekillendirip kizartiriz.
Adı lazım değil, baş harfi ben.
KEKKKKKKKBir sonraki kategori belli oldu mu ? :)
ayy harika :)KEKKKKKKK
Yiiooo hiç de değilKEKKKKKKK
Deme öyle demeYiiooo hiç de değilNevoş'un başka bir planı varmış.
Benim de yapabileceğim(!)bir kategori olacakmış.Deme öyle deme
Yumurta yarışması olabilir. Haşlama, omlet, menemen falan.Benim de yapabileceğim(!)bir kategori olacakmış.
Kısa bir dönem Mustafa Yıldızdoğan’ın sosyal medya hesaplarını yönetmiştim. 2012-13 gibi. Sivri çıkışlarım olduğu için yolları ayırdık hahahhahhahaahhOsmaniye'ye 29 Ekim kutlamaları için Mustafa Yıldızdoğan gelecekmiş.
Ya bari KONSER gündüz olsa beeelki giderdim.sjsjsh akşam saat sekiz gibi başlayacakmış hayatta gitmem.Kısa bir dönem Mustafa Yıldızdoğan’ın sosyal medya hesaplarını yönetmiştim. 2012-13 gibi. Sivri çıkışlarım olduğu için yolları ayırdık hahahhahhahaahh