Gayet iyi tarif sayısıÇok haklısın aslinda
Siz ne diyorsunuz Antep'te yapma deniyorduBaktım. Biz onu içli köfte hamuru artarsa yapıyoruz,güzel oluyor. Ellerine sağlık,çok güzel görünüyor.
Kesinlikle katılıyorum nevos, birinci çok çabuk netleşir bu şekildeGayet iyi tarif sayısı ben 10 a razıydım. Ama oy ne kadar az o kadar iyi sonuç alınır
Kız biliyom aaaEvet zaten amaç o canım, bu köfte o şekilde ortaya çıkmışbu arada şaka yaptım bana söz falan vermedin
Siz ne diyorsunuz deyince hesap soruyorsun sandım nevosSiz ne diyorsunuz Antep'te yapma deniyordu
Babanem bezdirme der amaSiz ne diyorsunuz Antep'te yapma deniyordu
Nevriye yok bana sadece tolin söyleyebilirKız biliyom aaabu sefer gir tek Nevriye şey yani Nevoş'a söz verdim.
Bu söz verme şeysi ney kız Allah seni deliKız biliyom aaabu sefer gir tek Nevriye şey yani Nevoş'a söz verdim.
Niye bence Nevriye de çokzelNevriye yok bana sadece tolin söyleyebilir
Oda doktor kendi haline bırakın dedi
Çok ilginçBabanem bezdirme der ama
Tarifler paylaşılmaya baslandığı zaman beğendiğim tariflerin konusuna bir oyum buna yazıyorum ve oylama zamanı kime ne söz verdiğimi unutuyorumBu söz verme şeysi ney kız Allah seni deli
Ama Nevreste 'nin anlamı güzel Nevriye neymişNiye bence Nevriye de çokzel
Bir gün illa bende denk gelirim sevdigin tarifeTarifler paylaşılmaya baslandığı zaman beğendiğim tariflerin konusuna bir oyum buna yazıyorum ve oylama zamanı kime ne söz verdiğimi unutuyorum
Anlamı da yeni yetme demekAma Nevreste 'nin anlamı güzel Nevriye neymiş
Ama bana söz verdiEvet zaten amaç o canım, bu köfte o şekilde ortaya çıkmışbu arada şaka yaptım bana söz falan vermedin
Hayır yeni yetişmiş, yeni oluşmuş, taze anlamındaAnlamı da yeni yetme demek
Yumurta olayı yok bizde. Artan içli köfte hamuru elde şekillenir,sonra da kızgın yağa coosssÇok ilginç
Yazdır bir yere
Bizde keş denir. Önce haşlanır sonra yumurtaya bulanıp kızartılır.
TamamHayır yeni yetişmiş, yeni oluşmuş, taze anlamında
Sizin hamur farklıYumurta olayı yok bizde. Artan içli köfte hamuru elde şekillenir,sonra da kızgın yağa coosss
Galiba evetSizin hamur farklı