Yok yaa nerde el açması olacak. Hazır yufkayı zor yapıyorlarBi'de el açması bir şeyler diyormuş
Katılmayacağım tek yarışma olabilir.Yok yaa nerde el açması olacak. Hazır yufkayı zor yapıyorlar
Aha varan birKatılmayacağım tek yarışma olabilir.
Ben çarşaf böğreğimsi bir şey yapmıştım,çok zordu. Hamurunu yoğururken bir ağlamaklı olmuştum ama çok şükür ağlamadan bitirmeyi başarmıştım.Yok yaa nerde el açması olacak. Hazır yufkayı zor yapıyorlar
Beceremiyorsak suçumuz neAha varan bir
Bir kereyle kalırsa öğrenemezsin. Tekrar yapmaya çalışBen çarşaf böğreğimsi bir şey yapmıştım,çok zordu. Hamurunu yoğururken bir ağlamaklı olmuştum ama çok şükür ağlamadan bitirmeyi başarmıştım.
Yaparsınız yaa ne var ondaBeceremiyorsak suçumuz ne
Yok ya hazır alır yerim,onların tadı daha güzel oluyorBir kereyle kalırsa öğrenemezsin. Tekrar yapmaya çalış
Bak gördün el açması yarışması iptalYok ya hazır alır yerim,onların tadı daha güzel oluyor
Bir kac gün bekleseydinİyi dedin onu kalkayım da bir limonlu kek yapayım,akşama çayın yanında yeriz.
Nevosum yapmazters köşe gelirse senden bilirim
Bende yapmamAha varan bir
Allah seni yaaBen çarşaf böğreğimsi bir şey yapmıştım,çok zordu. Hamurunu yoğururken bir ağlamaklı olmuştum ama çok şükür ağlamadan bitirmeyi başarmıştım.
Aklıma çok güzel bir kategori geldi ondan diyorumBunu 1500 tane kek tarifi bulduktan sonra mı diyorsun
Ben seni tutuyorumAklıma çok güzel bir kategori geldi ondan diyorum
Sende katıl istiyorum sana özel bir şey buldumBen seni tutuyorum
Ne bulduuunSende katıl istiyorum sana özel bir şey buldum