Sen birde kek yapınca gör eğlenceyi kuzumSorun bizde mi yani
İnşallah canımYa bugün yapacaktım da eşim başımıza iş açınca aklım bir karış havada kaldı inşallah yarın
Kime güveneceğimizi şaşırdık ciddenBiz onayı falan verdik farketmedik kiiş işten geçince farkkettik ama şükür ki e bankacılık da benim numaram kayıtlı olmadığı için şüpheli işlem olarak görmüş
Herkesin ayrı yoğunluğu var. Çoğu kişi sağlık problemlerinden yapamadı,Bu ay çok renksiz oldu zaten nevoşum
Ne oldu?Biz onayı falan verdik farketmedik kiiş işten geçince farkkettik ama şükür ki e bankacılık da benim numaram kayıtlı olmadığı için şüpheli işlem olarak görmüş
Sahte market sitesi varmış dolandırıcıların kurduğu orda dolandiriliyorduk az daha uygun fiyatlı telefon uğruna eşim yüzündenNe oldu?
Çok geçmiş olsunSahte market sitesi varmış dolandırıcıların kurduğu orda dolandiriliyorduk az daha uygun fiyatlı telefon uğruna eşim yüzünden
Sağolasın bugün telefon trafiği yaşadım market müdürlerin kadar ulaştık sorduk durumu ..onlardan emin olduk dolamdirildigimiza sonra tabu eşim de banka ile görüştü falan derken şükür çekmemişler banka bloke koymuş kartaÇok geçmiş olsun
Evet.Sorun bizde mi yani
Çok şükürSağolasın bugün telefon trafiği yaşadım market müdürlerin kadar ulaştık sorduk durumu ..onlardan emin olduk dolamdirildigimiza sonra tabu eşim de banka ile görüştü falan derken şükür çekmemişler banka bloke koymuş karta
Aaaaa Nevriye aynı sen
Hayır bu sensinAaaaa Nevriye aynı sen
Konuyu açtım Nevoş. Kalkayım da evi toplayayım. Temizlikçi abla gelecek irezil olmayalım sjsjsjjsHoş geldin yaramaz kıssss
Temizlikçi önce si temizlik bunu yapmayan tanıdığım yok amaKonuyu açtım Nevoş. Kalkayım da evi toplayayım. Temizlikçi abla gelecek irezil olmayalım sjsjsjjs