- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.211
- 43
Dıttttt yanlış cevapMorcivert.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dıttttt yanlış cevapMorcivert.
Pembe deseydi bariDıttttt yanlış cevap
Beyaz deseydi yüzde elli tutturmuş olurduPembe deseydi bari
bak bu da doğru bir tespitBeyaz deseydi yüzde elli tutturmuş olurdu
Böylw yapayım olmadı her sey üst üste panikliğim tutarTadı değişiyor. Ama mercimeği akşam pişir sabah ısıt bulguru ekle soğan harcı akşamdan hazır olsun, yeşillikler hazır olsun sabah hepsini birleştir.
Çok sakiniz bir şey yok bugün son gün ama tariflerini yapmayanlar içinNoluyorr gene
Nene bu Nevriye benim üstüme oynuyor bıktım ben bu gadindan.Noluyorr gene
Tolin cadısı etmiştir gene bişiler bilirim onu uslu durmuyor hiçÇok sakiniz bir şey yok bugün son gün ama tariflerini yapmayanlar için
Sen ne ettin nevriyeme bakım onu söyle nenen çare bulsun hemenNene bu Nevriye benim üstüme oynuyor bıktım ben bu gadindan.
Taze olur canımBöylw yapayım olmadı her sey üst üste panikliğim tutar
Afiyet olsunJenna16 profiterol yiyom
TişikkirlirAfiyet olsun
RiciidirimTişikkirlir
Regl olacağım zamanlar 10 gün önceden hayvanlar gibi yemek, tatlı,tuzlu ne bulursam yemeye başlardım ama bu sefer öyle olmadı. Profiterolü bile zorla yedim noliii bağaaRiciidirim
Gözüm kaldı normalRegl olacağım zamanlar 10 gün önceden hayvanlar gibi yemek, tatlı,tuzlu ne bulursam yemeye başlardım ama bu sefer öyle olmadı. Profiterolü bile zorla yedim noliii bağaa
Paylaşmak güzeldirRegl olacağım zamanlar 10 gün önceden hayvanlar gibi yemek, tatlı,tuzlu ne bulursam yemeye başlardım ama bu sefer öyle olmadı. Profiterolü bile zorla yedim noliii bağaa
O anca yesinPaylaşmak güzeldir
Göster ama tattırmaO anca yesin
HainGöster ama tattırma