Bence az dur aşkomKaşınıyor muyum aşkom
Zor aşkomBence az dur aşkombelki hep böyle devam eder
Masallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor aşko,o da doğruZor aşkom
Aaaaaa gözün aydın canım,sağlıkla gelsin inşallahJOYz kuzummm gozunaydınnnn bugun gelmiş bebelerr rabbim sağlıcakla kucağına nasip etti sağlıcakla büyüsünlee inşaallahh sen bu müjde haber verirkenn bende güzel bi haberi vereyimm dedimm
Asıl sabah oldu ama şokumu atlatamadımm buyüzden kizlarr bende bugün hamil olduğumu öğrendim testte hemen çift çizgi çıktıNevreste nevoşş gözyaşim pıttt
Teşekkür ederimm jennoşAaaaaa gözün aydın canım,sağlıkla gelsin inşallah
Hoay maşallah yaJOYz kuzummm gozunaydınnnn bugun gelmiş bebelerr rabbim sağlıcakla kucağına nasip etti sağlıcakla büyüsünlee inşaallahh sen bu müjde haber verirkenn bende güzel bi haberi vereyimm dedimm
Asıl sabah oldu ama şokumu atlatamadımm bu yüzden kizlarr bende bugün hamile olduğumu öğrendim testte hemen çift çizgi çıktıNevreste nevoşş gözyaşim pıttt
Ne kadar da ben
Dimii teşekkür ederimm zerrecimmHoay maşallah yabugün ne kadar güzel bir gün. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip eylesin
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallahJOYz kuzummm gozunaydınnnn bugun gelmiş bebelerr rabbim sağlıcakla kucağına nasip etti sağlıcakla büyüsünlee inşaallahh sen bu müjde haber verirkenn bende güzel bi haberi vereyimm dedimm
Asıl sabah oldu ama şokumu atlatamadımm bu yüzden kizlarr bende bugün hamile olduğumu öğrendim testte hemen çift çizgi çıktıNevreste nevoşş gözyaşim pıttt
Aminn kuzumHayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallah
Bence tam zamanında olmuş
Sen halledersin Rabbim kolaylık veriyorAminn kuzum
Aayy bide bianlık düşündüm nasıl olcak diye nevoş tek bakıyorum kızıma ya bide değişik duygular içindeydimm
Teşekkür ederim amin insaallahhSen halledersin Rabbim kolaylık veriyor
Küçük abla sana yardımcı bile olur
Çarşamba günü eve dönmeyi planlıyorum inşallah bu sefer gidebilirim.sjsjs