- 16 Ağustos 2010
- 293.163
- 603.163
- 43
Maşallah maşallah misssBebe koktu buralar çok şükür nevos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah misssBebe koktu buralar çok şükür nevos
Bence az dur aşkom belki hep böyle devam ederKaşınıyor muyum aşkom
Zor aşkomBence az dur aşkom belki hep böyle devam eder
Evrene salıyorum mesajıAhhh keşke
Masallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor aşko,o da doğruZor aşkom
Evrene salıyorum mesajı
Aaaaaa gözün aydın canım,sağlıkla gelsin inşallahJOYz kuzummm gozunaydınnnn bugun gelmiş bebelerr rabbim sağlıcakla kucağına nasip etti sağlıcakla büyüsünlee inşaallahh sen bu müjde haber verirkenn bende güzel bi haberi vereyimm dedimm
Asıl sabah oldu ama şokumu atlatamadımm buyüzden kizlarr bende bugün hamil olduğumu öğrendim testte hemen çift çizgi çıktı Nevreste nevoşş gözyaşim pıttt
Teşekkür ederimm jennoşAaaaaa gözün aydın canım,sağlıkla gelsin inşallah
Rica ederim canımTeşekkür ederimm jennoş
Hoay maşallah ya bugün ne kadar güzel bir gün. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip eylesinJOYz kuzummm gozunaydınnnn bugun gelmiş bebelerr rabbim sağlıcakla kucağına nasip etti sağlıcakla büyüsünlee inşaallahh sen bu müjde haber verirkenn bende güzel bi haberi vereyimm dedimm
Asıl sabah oldu ama şokumu atlatamadımm bu yüzden kizlarr bende bugün hamile olduğumu öğrendim testte hemen çift çizgi çıktı Nevreste nevoşş gözyaşim pıttt
Dimii teşekkür ederimm zerrecimmHoay maşallah ya bugün ne kadar güzel bir gün. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip eylesin
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallahJOYz kuzummm gozunaydınnnn bugun gelmiş bebelerr rabbim sağlıcakla kucağına nasip etti sağlıcakla büyüsünlee inşaallahh sen bu müjde haber verirkenn bende güzel bi haberi vereyimm dedimm
Asıl sabah oldu ama şokumu atlatamadımm bu yüzden kizlarr bende bugün hamile olduğumu öğrendim testte hemen çift çizgi çıktı Nevreste nevoşş gözyaşim pıttt
Ne kadar da ben
Aminn kuzumHayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallah
Bence tam zamanında olmuş
Sen halledersin Rabbim kolaylık veriyorAminn kuzum
Aayy bide bianlık düşündüm nasıl olcak diye nevoş tek bakıyorum kızıma ya bide değişik duygular içindeydimm
Teşekkür ederim amin insaallahhSen halledersin Rabbim kolaylık veriyor
Küçük abla sana yardımcı bile olur
Çarşamba günü eve dönmeyi planlıyorum inşallah bu sefer gidebilirim.sjsjs