Yemek aldın mı sen deHahaha bende buraya ne zaman yazsam aynı şey oluyor
O his berbat bir şey
Yok ablam kapışmam senleDiğer yerde kapışak
Merak etmedim biliyorum ne AldığınıBenim tarif ilk defa yapılacak değil miböyle diyeyim de merak etsinler bol sarimsakli yoğurt dökeyim üstüne
Tahmin et doğruysa doğru diyeceğimMerak etmedim biliyorum ne Aldığını
Dur şımarayım şimdi,zıtta olsak bildiğim arkadaşlara bende kızmıyorum .Yok ablam kapışmam senle
Zot fikirler olsada senin naifligin yeter
Dolma,mantı ,sarmaTahmin et doğruysa doğru diyeceğim
Vr bir tane tahminim ot türü .Benim tarif ilk defa yapılacak değil miböyle diyeyim de merak etsinler bol sarimsakli yoğurt dökeyim üstüne
Şimdi ot yok abla olsa alırdım ot değil malesef ısırganlı bir tarif vardı aslında onu mümkün değil bulamam şu dönemde bir ay sonra falan ısırgan bollasir buralardaVr bir tane tahminim ot türü .
Benim bir tahminim var önceden yapmıştın sen sankiTahmin et doğruysa doğru diyeceğim
Yok hiç yapmadım kk tarihinde bir ilk ismini arayayım bakayim bahsi geçmiş miBenim bir tahminim var önceden yapmıştın sen sanki
Kaldırık ne ki hiç duymadım adını bile,değişik birşey herhalde.Şimdi ot yok abla olsa alırdım ot değil malesef ısırganlı bir tarif vardı aslında onu mümkün değil bulamam şu dönemde bir ay sonra falan ısırgan bollasir buralarda
Kaldırık yapayım dedim onun da zamanı değil
O kadar değişik bişeyse daha güzelYok hiç yapmadım kk tarihinde bir ilk ismini arayayım bakayim bahsi geçmiş mi
Doğadan toplanan bir ot kavurması güzel oluyor hodan da deniyorKaldırık ne ki hiç duymadım adını bile,değişik birşey herhalde.
Yanlış mı tahmin ettim olmaz olamazYok hiç yapmadım kk tarihinde bir ilk ismini arayayım bakayim bahsi geçmiş mi
Hiç anlamam otlardan benim bildiklerim semizotu,ıspanak ,ebe gümeciDoğadan toplanan bir ot kavurması güzel oluyor hodan da deniyor
Daha önce de kk da bir tek adini ben geçirmişim ve bunu sadeceYanlış mı tahmin ettim olmaz olamaz
Karadeniz de çok oluyormuş bizede eşimin arkadaşı getirdi bayağı güzel biz seviyoruz toprak kokulu yemeleri..bahçeye ektiğim kurudu daha nemli ıslak yerleri seviyormuşKaldırık ne ki hiç duymadım adını bile,değişik birşey herhalde.
Evet yöreselO kadar değişik bişeyse daha güzel
Ablacım burda pazarda hardal (turpotu) gelincik kiloyla satılır çok da güzel olur birde sarmaşık bunlar zamanı gelince pazara da çıkar :))Hiç anlamam otlardan benim bildiklerim semizotu,ıspanak ,ebe gümeciizmirdeyken çok olurdu pazarlarda.
Karadenizde ot yemekleride çok oluyor demi,et türüde çok yenmiyor herhalde.Daha önce de kk da bir tek adini ben geçirmişim ve bunu sadeceJOYz yemiş
Karadeniz de çok oluyormuş bizede eşimin arkadaşı getirdi bayağı güzel biz seviyoruz toprak kokulu yemeleri..bahçeye ektiğim kurudu daha nemli ıslak yerleri seviyormuş
Evet yöresel
Turp otunu duymuştum daha önce.Ablacım burda pazarda hardal (turpotu) gelincik kiloyla satılır çok da güzel olur birde sarmaşık bunlar zamanı gelince pazara da çıkar :))
Bizde çok var her ay farklı birinin zamanı olur yemlik le başlar madımak, su teresi,ededesakalı ,kuşkuşu,evelik,ısırgan , bostan güzeli, erişte otu ,apancar,hodan sirken gibiHiç anlamam otlardan benim bildiklerim semizotu,ıspanak ,ebe gümeciizmirdeyken çok olurdu pazarlarda.