- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.503
Olabilir kuşumBu Cano bence uyumadan önce günaydın yazdı, vurdu kafayı yattı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir kuşumBu Cano bence uyumadan önce günaydın yazdı, vurdu kafayı yattı.
Allah razı olsun zennamsayemde herkes erken kalkıyor,sağlığa katkıda bulunuyorum
Çaktırma kızBu Cano bence uyumadan önce günaydın yazdı, vurdu kafayı yattı.
Olabilir kuşum
Zano'mmAllah razı olsun zennam
Çaktırma kız
Merhaba. Bebeğiniz doğduğundan beri kıyafet istiyorsunuz siteden sürekli. Zor durumdasınız ama korunmak da yok. Eşiniz de üçüncüyü isteyene kadar ikisini hakkıyla, kimselere muhtaç olmadan büyütmeyi düşünsün artık. Allah yardımcınız olsun, özellikle de çocuklarınızın.Merhaba arkadaşlar 1 2 yaş 5 yaş erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin bebeklerinize giydirip kullanmadiginiz kıyafetlere ihtiyacım var zor durumdayım
Forumda yardım istemek yasak bilginiz olsun.Merhaba arkadaşlar 1 2 yaş 5 yaş erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin bebeklerinize giydirip kullanmadiginiz kıyafetlere ihtiyacım var zor durumdayım
İncinirseniz belki bi silkelenir kendinize gelirsiniz.Hanım efendi kötü yorumlari kendinize saklayın yardım edecek biri olursa verir vermezse de Allah razı olsun niye insalari incitmek hoşunuza gidiyor anlamadım
Domatesli bulgur pilavı yada makarna olurPırasanın yanına ne yapayım ya
Ben genelde bir şey yapmam.Pırasanın yanına ne yapayım ya
Niye olmaz merak ettimBen genelde bir şey yapmam.
Ama bence pilav olmaz, makarna olmaz, sulu zaten bakliyat yemeği olmaz.
Et köfte ya da fırında ya da airfry de soslu tavuk yapabilirsin.
O zaten pirinçliNiye olmaz merak ettim
Ben pirinçsiz de yaparım kuru domatesli. Piriç pilavı tercih etmem. Domatesli bulgur pilavı yada az makarna kaldırır. Doyurucu olmaz gibi geldi tek başına pırasaO zaten pirinçli
Ben pirinçli yapıyorum. Pirinçsiz yemezler. Yemek kültürü herkesin farklı canım ben alakalı bulmuyorum. Pirinçli pırasanın yanına pilavıBen pirinçsiz de yaparım kuru domatesli. Piriç pilavı tercih etmem. Domatesli bulgur pilavı yada az makarna kaldırır. Doyurucu olmaz gibi geldi tek başına pırasa
Bizimkiler sadece pırasa ile doymaz
Evet piriçli olunca pirinç pilavı zaten olmazBen pirinçli yapıyorum. Pirinçsiz yemezler. Yemek kültürü herkesin farklı canım ben alakalı bulmuyorum. Pirinçli pırasanın yanına pilavı