- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
OyyyTart kalıbında garnitürlü patates salatası üzeri Yoğurtlu yada çanak şeklinde nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OyyyTart kalıbında garnitürlü patates salatası üzeri Yoğurtlu yada çanak şeklinde nasıl
Evet yazdıktan sonra ben de öyle düşündüm .Şey denedin mi hiç şalgamlı kısır çok güzel oluyorO bebeyle uğraştırıcı.
Siz bela mısınız ne patatesi çanağı yav ajdjsjsjTart kalıbında garnitürlü patates salatası üzeri Yoğurtlu yada çanak şeklinde nasıl
Çanak yemez yapmaya ahahahahaha ayy çok fenaydiSiz bela mısınız ne patatesi çanağı yav ajdjsjsj
Kalıpta yap kesersin şekli ver at dolaba üzerini streçleyince bişey olmuyor. Yoğurdunu ertesi gün koyarsınSiz bela mısınız ne patatesi çanağı yav ajdjsjsj
Ben yeni tatlara hiç açık değilim yaEvet yazdıktan sonra ben de öyle düşündüm .Şey denedin mi hiç şalgamlı kısır çok güzel oluyor
Kısır yapacağım zaten. Menü diğerinin aynısı gibi.Evet yazdıktan sonra ben de öyle düşündüm .Şey denedin mi hiç şalgamlı kısır çok güzel oluyor
Avcı böreği için yatıya giderimKısır yapacağım zaten. Menü diğerinin aynısı gibi.
Çizkek
Browni kurabiye
O beğendiğiniz tuzlu kurabiye
Avcı böreği (Saçma mı olur yorum istiyorum buna)
Kısır
Bir de yoğurtlu bir salata
O kalıpda da güzel oluyor ben bir ara da ona takmıştımKalıpta yap kesersin şekli ver at dolaba üzerini streçleyince bişey olmuyor. Yoğurdunu ertesi gün koyarsın
Ay sen tart demişsin, benim aklım tartolete gitti. Minik minik onlarla mı uğraşacağım diyorumKalıpta yap kesersin şekli ver at dolaba üzerini streçleyince bişey olmuyor. Yoğurdunu ertesi gün koyarsın
Akşam yemeği işi gibi durmuyor mu? Ama tadı içli köftemsi diye yapayım diyorum.Avcı böreği için yatıya giderim
Bizde gelelim mi40-50 kişi oluruzBana bebek görmeye okuldan bir on kişilik kafile daha gelecekmiş.
Her öğünde misss,yap gitsinAkşam yemeği işi gibi durmuyor mu? Ama tadı içli köftemsi diye yapayım diyorum.
Ay sen tart demişsin, benim aklım tartolete gitti. Minik minik onlarla mı uğraşacağım diyorum
Yok bence güzel menüKısır yapacağım zaten. Menü diğerinin aynısı gibi.
Çizkek
Browni kurabiye
Kısır
Geçen sefer 14 kişi gelmişti. Siz de gelin tabii arada kaynarsınız o kalabalıkta ahsjsjjsBizde gelelim mi40-50 kişi oluruz
Güzel menüKısır yapacağım zaten. Menü diğerinin aynısı gibi.
Çizkek
Browni kurabiye
Kısır
Ama ben içli köfte ve kuru dolma isterimGeçen sefer 14 kişi gelmişti. Siz de gelin tabii arada kaynarsınız o kalabalıkta ahsjsjjs
Biz kendimiz bir grup olarak gelirizz misafir misafiri sevmezGeçen sefer 14 kişi gelmişti. Siz de gelin tabii arada kaynarsınız o kalabalıkta ahsjsjjs
He bir de kaynanama dolma kitleyebilirim.Yol bence güzel menü