- 24 Eylül 2018
- 97.188
- 292.482
Allah kolaylık versin datlumSabır çekiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin datlumSabır çekiyorum
Sağol Zenna’m Zabbar’ımAllah kolaylık versin datlum
Sen de sağol Zano'm Zabbar'ımSağol Zenna’m Zabbar’ım
Rep mi buDayanamıyorum, canımı alıyolar, ah Her gece göğsümde bu matem sarılamıyorum, içimde yaralar var gel de şu canımı da al madem
DeğilRep mi bu
Sağol aşkomAfiyet bal şeker olsun
Dayan dedin bu da geçer dedin yapma içimde yangınlar var susar bir gün sana da kor dilim senide içimde yaksınlar yaaarrDayanamıyorum, canımı alıyolar, ah Her gece göğsümde bu matem sarılamıyorum, içimde yaralar var gel de şu canımı da al madem
Çok güzelDayan dedin bu da geçer dedin yapma içimde yangınlar var susar bir gün sana da kor dilim senide içimde yaksınlar yaaarr
EvetÇok güzel
Değiştir aşkomDayanamıyorum, canımı alıyolar, ah Her gece göğsümde bu matem sarılamıyorum, içimde yaralar var gel de şu canımı da al madem
Gitme burdan sen olmadan ben asla yaşayamam. Kesmiyor hiç ilaç antidepresanDeğiştir aşkom
bu havada gidilmezzz ,güneşli günde gidilmez,aslında hiç gidilmezzzGitme burdan sen olmadan ben asla yaşayamam. Kesmiyor hiç ilaç antidepresan
Bu sana son çağrım çünkü hiç duyulmadı imdadımbu havada gidilmezzz ,güneşli günde gidilmez,aslında hiç gidilmezzz
İçim ürperiyorrrr ya evde yoksannnnBu sana son çağrım çünkü hiç duyulmadı imdadım
Işığımı güneş bile kıskanırİçim ürperiyorrrr ya evde yoksannnn
Doğru valla senden bir tane daha yok aşkomIşığımı güneş bile kıskanır
Bende bir tane daha yok. Tanrım özene bezene yaratmış
Ben tekim ve hepinize yeterim