Kırmızı toz biberi ben iki kaşık atıyorum. Bir tatlı bir acı. Öyle daha güzel oluyor. Tam pizza kraker.
Benim evde yedekte durur hep.Öbür yağı da çıkarayım da en iyisi eve de yapayım ben
Afiyet bal şeker olsunSağol aşkom sayılı yaptım dersaneye götürecek oğlan ama dayanamadım bir tane daha yedimtuzlu yerine eksik kalan tatlı yesin bir de damla çikolatalı yaptım o da fırında
Senin yemekler ne güzeldir simdiKırmızı toz biberi ben iki kaşık atıyorum. Bir tatlı bir acı. Öyle daha güzel oluyor. Tam pizza kraker.
Yok be normal. Ama tatlılarımı herkes beğenir, tarif ister. Bu tuzlu kurabiyenin de tarifini istemişti eve gelenler. Ben çoğu şeyi de denemedim, mesela 33 yaşında bir kadın olarak hayatımda tek başıma dolma yapmışlığım yoktur sjsjjsksSenin yemekler ne güzeldir simdi
Kiminin yemekler kiminin tatlılar sbsjxj annemin de yemekleri güzel olur tatlı pek yapamaz.Yok be normal. Ama tatlılarımı herkes beğenir, tarif ister. Bu tuzlu kurabiyenin de tarifini istemişti eve gelenler. Ben çoğu şeyi de denemedim, mesela 33 yaşında bir kadın olarak hayatımda tek başıma dolma yapmışlığım yoktur sjsjjsks
Ne oldu şekerim
Bugünlerde sadece ben mi gerim gerim gerginimHayırdır
Genelimiz böyleyiz bende öyleyimBugünlerde sadece ben mi gerim gerim gerginim
Evet çünkü ben hep gerginimBugünlerde sadece ben mi gerim gerim gerginim
YooooBugünlerde sadece ben mi gerim gerim gerginim
Mutlu olan kimse yok sanki bu araEşime ne oluyorsa oda aynıymış
Valla olabilirMutlu olan kimse yok sanki bu arauçaklarla gerginlik tozu mu atıyorlar tepemize acep ?
Amin Zano'm, günaydık günaydik değil,iyi geceler iyi hiç değilValla olabilirşu olmaz dediğimiz ne varsa başımıza geliyor zaten hayırlısı diyelim
Zaten günaydık ayrı bir olay. Sabıkası çok kabardı bu araAmin Zano'm, günaydık günaydik değil,iyi geceler iyi hiç değilbezduk
Çok eğleneceksin gibi duruyor burdan bakınca ,her güne bir aksiyonZaten günaydık ayrı bir olay. Sabıkası çok kabardı bu ara
Sabır çekiyorumÇok eğleneceksin gibi duruyor burdan bakınca ,her güne bir aksiyon