- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Alıştın mı nevroş şehre öğrnebildin miBende iyiyim çok şükür canım
Çok şükür canım uzum zamandır gelmiyorum buraya aslında kk da aktif olamıyorum hepinizi sohbetiniz özledimİyiyim canım, sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıştın mı nevroş şehre öğrnebildin miBende iyiyim çok şükür canım
Çok şükür canım uzum zamandır gelmiyorum buraya aslında kk da aktif olamıyorum hepinizi sohbetiniz özledimİyiyim canım, sen nasılsın?
Yok anladım ama cok büyüyor gözümde darısı keke diyelimSadece sunumu yapacaksın. Yani detaylara gerek yok
Güzel olmuş benceMalzemem yok. Bugün örtü aradım bulamadım. Şöyle iki karış bulsam yeterdi
Sinim olsa süper olacaktı
Sağ ol canım benim
Evet canım buraya alıştım. Hatta en çabuk adapte olduğum şehirlerden biriAma memleketime daha doğrusu eşimin yanına gitmek için gün sayıyorumAlıştın mı nevroş şehre öğrnebildin mi
Çok şükür canım uzum zamandır gelmiyorum buraya aslında kk da aktif olamıyorum hepinizi sohbetiniz özledim
Hayırlısı olsun canım Yani böyle bir imkan sunuyorum bilgin olsunYok anladım ama cok büyüyor gözümde darısı keke diyelim
Sağ ol CanomGüzel olmuş bence
İyi yapmışsın canım, uğra tabii boyle,her zaman beklerizAlıştın mı nevroş şehre öğrnebildin mi
Çok şükür canım uzum zamandır gelmiyorum buraya aslında kk da aktif olamıyorum hepinizi sohbetiniz özledim
Yaa ayrı olmak çok zor değil mi sene bitmek üzere ama az kaldı, bende merak ediyorum gezmek istiyorum orada kjsmet olmadı gelmekEvet canım buraya alıştım. Hatta en çabuk adapte olduğum şehirlerden biriAma memleketime daha doğrusu eşimin yanına gitmek için gün sayıyorum
Sen nasıl oldun zennamİyi yapmışsın canım, uğra tabii boyle,her zaman bekleriz
Zaman buldukca inşallahİyi yapmışsın canım, uğra tabii boyle,her zaman bekleriz
Ateş daha azdı ama geçmedi,halsizlik geliyor aniden ,bayilacakmisim gibi böyle sen nasılsın Zano'm?Sen nasıl oldun zennam
İnşallah canımZaman buldukca inşallah
Evet yarım, parçam orada kaldı. O yüzden adapte olamıyorum. Evde bana ait eşya yok gibi kendi evim gibi hissetmiyorumYaa yarı olmak çok zor değil mi sene bitmek üzere ama az kaldı, bende merak ediyorum gezmek istiyorum orada kjsmet olmadı gelmek
sağlık ocağına git en iyisi bari pazartesi. Ben iyiyim de benimde büyük oğlan hasta. Salgın kol geziyor yineAteş daha azdı ama geçmedi,halsizlik geliyor aniden ,bayilacakmisim gibi böyle sen nasılsın Zano'm?
Çarşamba dahiliye randevum var ,gerginim, belki o zamana geçer bu durum da çok geçmiş olsun kuzuyasağlık ocağına git en iyisi bari pazartesi. Ben iyiyim de benimde büyük oğlan hasta. Salgın kol geziyor yine
İnşallah canım sağolasınÇarşamba dahiliye randevum var ,gerginim, belki o zamana geçer bu durum da çok geçmiş olsun kuzuya
Geçmiş olsun canımsağlık ocağına git en iyisi bari pazartesi. Ben iyiyim de benimde büyük oğlan hasta. Salgın kol geziyor yine
Sağol canım Salgın var kime sorsan hastaGeçmiş olsun canım
Sen de sağol canımİnşallah canım sağolasın
Senin ahiretlik görünmüyorSen de sağol canım