- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Evet Zano'm, halusinasyon görecektim nerdeyse yattığım yerde sabah tansiyonum aşırı düştü falan ,hayrolsunAteşin mi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Zano'm, halusinasyon görecektim nerdeyse yattığım yerde sabah tansiyonum aşırı düştü falan ,hayrolsunAteşin mi çıktı
Covit salgını varmış parol iç duş alEvet Zano'm, halusinasyon görecektim nerdeyse yattığım yerde sabah tansiyonum aşırı düştü falan ,hayrolsun
Üşüttün mü? Geçmiş olsun.Ateşim çıkıyor
Parol mu? Jenna mı? AHAHAHAHAHAHAHCovit salgını varmış parol iç duş al
Parasetamol içeren ilaç olması lazım ateş düşmesi için biliyorum yoksa hafif buluyor ağrı kesici olarakParol mu? Jenna mı? AHAHAHAHAHAHAH
Geçen sefer olmadım ama bilemiyorum, üşüme ve ateş var sadeceCovit salgını varmış parol iç duş al
Dua daha çabuk etki eder ,denendiParol mu? Jenna mı? AHAHAHAHAHAHAH
Sagol Zerre Zabbar im, oldu bir seyler ama neÜşüttün mü? Geçmiş olsun.
Ateşin olduğu için üşüyorsun büyük ihtimalleGeçen sefer olmadım ama bilemiyorum, üşüme ve ateş var sadece
O yorumu yazarken içimden diyordum paroldan gelecek iyilik Allah'tan gelsin der kesin diye.ahahshshsDua daha çabuk etki eder ,denendi
Daktıra gittin mi?Sagol Zerre Zabbar im, oldu bir seyler ama ne
Evet ,çok acayip bir kısırdöngüAteşin olduğu için üşüyorsun büyük ihtimalle
Yok gitmedim ,ıhlamur, bal,limon içiyorum, acillik olmadan gitmem ben pekDaktıra gittin mi?
Akıllı kıs, tanımışsın beniO yorumu yazarken içimden diyordum paroldan gelecek iyilik Allah'tan gelsin der kesin diye.ahahshshs
Kızım beyaz ışıkları görecen neredeyse acillik olman için daha ne olması gerekiyoYok gitmedim ,ıhlamur, bal,limon içiyorum, acillik olmadan gitmem ben pek
Çok geçmiş olsun Zenna’m bir acile gitseydinEvet Zano'm, halusinasyon görecektim nerdeyse yattığım yerde sabah tansiyonum aşırı düştü falan ,hayrolsun
İbucold alırım, geçer ilaç sevmiyorum hiç ama mecburKızım beyaz ışıkları görecen neredeyse acillik olman için daha ne olması gerekiyo
Sağol Zano'm, sağlık ocağına bari gitseydim diyorum şimdi ama,çok geçÇok geçmiş olsun Zenna’m bir acile gitseydin
Aferin iç bağri. Ben azıcık halsizleşince gece yatmadan bir aferin içip yatıyom sabaha bomba gibi uyanıyom. Fena kafa yapıyor heeİbucold alırım, geçer ilaç sevmiyorum hiç ama mecbur
Saat geçti hastaneye git geceye kalmasınSağol Zano'm, sağlık ocağına bari gitseydim diyorum şimdi ama,çok geç