- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Çok kişiGelsin ya merak ediyorum kaç kişi aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kişiGelsin ya merak ediyorum kaç kişi aldı
Yaptıkta onaylamıyorlarkiTarif yok mu tariff yaaaa
Göreceğiz belki ben sonuncu olurumSonunculuk garantili tarifim az sonra sizlerle
bence benim bu ayGöreceğiz belki ben sonuncu olurum
Göreceğizbence benim bu ay
Neyse detaylar hazırsa sunum kolay olur canımBen yaptım hazırlamasının fotolarını çektim
Pişerken şarjım bitti sonra kardeşimle carsi pazar yaptık
Kızkardeşine tel geldi misafir gelicekmis beni eve bıraktılar kardeşim evine gitti benim sunum fotolarim kaldı cekmedim
Tekrar yapicam
Çok açıklayıcı olduÇok kişi
Niye öyle diyon yoksa totem mi yapıyorsunSonunculuk garantili tarifim az sonra sizlerle
Fasulye olacakmışNiye öyle diyon yoksa totem mi yapıyorsun
Asıl sunum zor ne yapsam nasıl yapsam sorular sorular kafamın içindeNeyse detaylar hazırsa sunum kolay olur canım
Senin bahçen yok mu Yere minik bir örtü ser tabağı ortaya koy. Etrafına bir şeyler koyacaksan koy üstten, sağdan, soldan çekAsıl sunum zor ne yapsam nasıl yapsam sorular sorular kafamın içinde
Yok ya yöresel benlik değil yapamadım ben tatlı sunumlarını seviyorum totem motem yok bu ay seyirci olacağımNiye öyle diyon yoksa totem mi yapıyorsun
Atcam sanane.Sen neden atıyorsun
Son 1Fasulye olacakmış
Aynen sona geldin bence olma çok sıkıcı
Bende atarımAtcam sanane.
Bencede ama bence 1 yıl çok af gelmesi lazımAynen sona geldin bence olma çok sıkıcı
Atmasana hain.Bende atarım