- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
E yalan değil diye açıklama yaptıydıOna açılan dua sayfasına bakın. Kazen yazdı bir şey Yanlış anlamadıysam hastalığı yalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E yalan değil diye açıklama yaptıydıOna açılan dua sayfasına bakın. Kazen yazdı bir şey Yanlış anlamadıysam hastalığı yalan.
Şerbet dökülüyor ama? Keşke özelden sorsaydımOlur tabi
Size çukulata ile kayve alıyorumNevreste aşkom da reyonda alışveriş yapıyor herhalde
UnutmaAdı kek amaŞerbet dökülüyor ama? Keşke özelden sorsaydım
Hastalığı doğruymuş. Raporlarını atmış kazeneE yalan değil diye açıklama yaptıydı
Yaa özlemez mi Allah sağlıcakla kavuştursunHaftaya eşim gelecek şimdiden yemek listesi yapıyoruzAdam benim yemeklerimi özlemiş
Olan kesin vardirBu da çok sade duruyor işte. Chopstick ve kimonosu olan yapsın
Sağolasın aşkom,biz de gündemi belirliyoruz kahve içerken lazımSize çukulata ile kayve alıyorum
Yaaa süper nevos,rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahHaftaya eşim gelecek şimdiden yemek listesi yapıyoruzAdam benim yemeklerimi özlemiş
Hastalığı doğruymuş
Yanlış anlamışım demekE yalan değil diye açıklama yaptıydı
Kolay gelsin aşkom ,özlenmez mi senin yemeklerinHaftaya eşim gelecek şimdiden yemek listesi yapıyoruzAdam benim yemeklerimi özlemiş
Crumble kekRevani mi
Amin inşallah canım benimYaa özlemez mi Allah sağlıcakla kavuştursun
İstişare aşkomSağolasın aşkom,biz de gündemi belirliyoruz kahve içerken lazım
Amin inşallah canım benimYaaa süper nevos,rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Sağ ol aşkomKolay gelsin aşkom ,özlenmez mi senin yemeklerin
Ah canım çok teşekkür ederim kiraz güzelim ,altlarda kalmış şimdi farkettim inan ki amiinn güzel duaların seni de bulsunKukriskomm Mor Kraliçemmm doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun iyi ki varsın sevdiklerin hep yanında ölsün gönlünden geçenler yorulmadan önüne gelsin sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim Matmazeelllliiimmm Kukrim
OlurCrumble kek
Aynen aşkomİstişare aşkom