En çok sizi beğeniyomBizi beğenmiyor mu artık
Benim ki ikimizle ilgiliydiYa yether ya yethheeeeğğrr!!! Herkes diyor ki sen yokken neler oldu bilsen ama kimse de demiyo ki cart diye yazayım da şu kız meraklanmasın.ajshshshs
Bazı arkadaşlar birazcık bir şeyler fısıldadılar ama bir de sen anlat,belki eksik kalan konular vardır
Döndüm eveetttOo bebişim döndün mü senhoşgeldin
Çok teşekkür ederim,amin inşallah
Aaan laat! Aaan laat!!!Benim ki ikimizle ilgiliydi
Evrene gönderdiğimiz mesaj geldi banaAaan laat! Aaan laat!!!
Oha aypon 15 pro meks ultra bi şeyler mi aldın yoksaaaa?!?!?!?!Evrene gönderdiğimiz mesaj geldi banaSıra seninkindedir belki diyecektim
pro su eksik geldi sadece ,evetOha aypon 15 pro meks ultra bi şeyler mi aldın yoksaaaa?!?!?!?!
Yiiiaaaaapro su eksik geldi sadece ,evet
Sağol canım benim,darısı sana olsun isteklerin senin de böyle fazla bekletmeden çatdadanak gelsin önüne iyilikler ileYiiiaaaaaçoook hayırlı olsun,ömrü uzun olsun,güle güle kullan inşallah.
Uğraşsız,beleş ve çatadanak olmasını ne çok isterdiiimmmSağol canım benim,darısı sana olsun isteklerin senin de böyle fazla bekletmeden çatdadanak gelsin önüne iyilikler ile
Suyundan da koyayım mı annemUğraşsız,beleş ve çatadanak olmasını ne çok isterdiiimmmAllah razı olsun Kukrişiim
Zerre hoş geldin ne habersinJenna16 nerdesin hu huyu! Ben geldim alloooğğ
Hoş bulduk ablacım. İyiyim çok şükür seni sormalıZerre hoş geldin ne habersin
Bende iyiyim sağol yoktun epeydir buradaHoş bulduk ablacım. İyiyim çok şükür seni sormalı
Evet işlerim vardı hem de biraz uzaklaşmak istedim ama dayanamadım döndüm.Bende iyiyim sağol yoktun epeydir burada
Bağımlılık varya ondan geri dönüş oluyor,bir dönem bende yaptım 3 ay yoktum sonr geri geldim ,benimki ara vermekti işte.Evet işlerim vardı hem de biraz uzaklaşmak istedim ama dayanamadım döndüm.
Hosgeldin tatlı kısJenna16 nerdesin hu huu! Ben geldim alloooğğ
Hoşbulduk JabbarımHosgeldin tatlı kıs