- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.467
Bebişler iyi biraz zorluyorlar artık Nevoşumİyiyim canım sağ ol Bebişler nasıl
Ya canım yarışma çekti şıhıl mahşiyi görünce, ben de onu isteyecektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebişler iyi biraz zorluyorlar artık Nevoşumİyiyim canım sağ ol Bebişler nasıl
İyiyim bebişim ben de koşturma devamİyiyim bebişim, sen nasılsın?
Hep iyi ol bebisim ,tabii deyze kuzularım daİyiyim bebişim ben de koşturma devam
Maşallah canım daha iyi olun inşallahBebişler iyi biraz zorluyorlar artık Nevoşum
Ya canım yarışma çekti şıhıl mahşiyi görünce, ben de onu isteyecektim
Aşkom, nasılsın?Maşallah canım daha iyi olun inşallah
Kendini yorma canım
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınAşkom, nasılsın?
Çok şükür aşkom ben de iyiyimİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
İyi olacağız inşallahÇok şükür aşkom ben de iyiyim
Benim sebepli de ama olsun ,geçecek bir gün hepsiiiİyi olacağız inşallah
Bugün sebepsiz burukluk var
Olan şeyler aşko çok şükür yeni bir şey yok Özlem duyuyorum galiba, korkularım varBenim sebepli de ama olsun ,geçecek bir gün hepsiii
Çok normal aşko,insan tam hayatını yaşayamıyor gibi hisseder inşallah kısa zaman sonra toparlanır her sey ,rutin bile bir nimet insan hayatında çünküOlan şeyler aşko çok şükür yeni bir şey yok Özlem duyuyorum galiba, korkularım var
Büyük nimetmiş aşkomÇok normal aşko,insan tam hayatını yaşayamıyor gibi hisseder inşallah kısa zaman sonra toparlanır her sey ,rutin bile bir nimet insan hayatında çünkü
Çok daha huzurlu günler yakında inşallah aşkomBüyük nimetmiş aşkom
Aşko bir şeyleri çok istemekten korkuyorum artıkÇok daha huzurlu günler yakında inşallah aşkom
Korkularımmm vaaaağr korkularım var ben küçük bir kızııımmmm zararsızımmmmm zaraaaarsızımmmmkorkularım var
Hani sen tarifini yapıyordunKorkularımmm vaaaağr korkularım var ben küçük bir kızııımmmm zararsızımmmmm zaraaaarsızımmmm
Ben tamamen vazgeçtim aşkoAşko bir şeyleri çok istemekten korkuyorum artık
Klasik parçasıyla Spotify Girl aramızdaKorkularımmm vaaaağr korkularım var ben küçük bir kızııımmmm zararsızımmmmm zaraaaarsızımmmm
Kuşum evde fellah köftesi var ölümüne. Onu bitirelim de öyle yapayım dedim. Üzerinden biraz geçmesi lazım. Habire ondan mı yiyeceğizHani sen tarifini yapıyordun
Sonumuz hayır olsun inşallahBen tamamen vazgeçtim aşko