Farklı bir soru

gul ruyasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
28
6
1
24
Arkadaşlar ben ne zaman bir şey almak istesem böyle bir sürü yerde bakıyorum. İnternet, çarşı her yeri inceliyorum tam istediğimi bulamıyorum sonra kendime en uygun unutma alıyorum. Sonraki günlerde bunu arkadaşlarıma anlatıyorum. Bir bakıyorum arkadaşımda tam istediğim kıyafet, çanta modeli neyse ondan var oluyo. Niye böyle oluyo hiç anlamıyorum. Hani bir şey ararsın aldıktan sonra karşına daha güzelleri çıkar ya ben de öyle olmuyo ama arkadaşlarımda görüyorum hep

Paraya mı kıyamıyorsunuz acaba?

Paraya mı kıyamıyorsunuz acaba?
Yo tam tersi eğer çok beğenirsem alırım. Tabiki fiyat sanırım var ama çok arıyorum diyorum hani o kadar aramaya pahalıda olsa alırsın yani ama mesela bir çanta almıştım 350 liraya beğenip aldım sonra arkadaşımda tam istediğim tür bir çanta görsün 200e almış

Nereden alisveris yaptiklarini sorun ya da birlikte alisverise cikin
Çıkmayı düşünüyodum bazen. Bu mantıklı geliyo bana da ama bazen soruyorum nerden aldın diye işte böyle işte geziye gitmiş almış başla şehirden almış falan öyle şeyler de çıkıyo. Ya da işte annesi örmüş falan fistan

Başkasında gördüğünüz için beğeniyor olabilir misiniz? Mesela o çantayı arkadaşınızda değilde mağazada görseydiniz beğenirmiydiniz acaba?

Başkasında gördüğünüz için beğeniyor olabilir misiniz? Mesela o çantayı arkadaşınızda değilde mağazada görseydiniz beğenirmiydiniz acaba?
Yok. Yani öyle de oluyo ama bu farklı. Ben mesela istediğim bir kıyafeti çantayı böyle aklımda canlandırırım. Kulpu şöyle, rengi şöyle diye sonra gider her yerde onu ararım gerek internette gerek çarşıda. İşte bugün de bu oldu. Resmen tam aklımda canlandırdığım çantayı arkadaşımda gördüm. İlginç yani. Bu ilk değil bi de.

her dönemin bir trendi oluyor ya belki de siz de o dönemin en moda şeylerine beğeni duyuyorsunuz da ondan öyle denk geliyordur

Normal bu ya. Bende de vardır o ev dekorasyonunda olsun , giyim kıyafette olsun aklimda canlanan şeyler olur bi türlü tam istediğimi bulamam. Ne zamanki artık birseye karar verip alirim sonra heryerde tam istediğim gibi olanlar cikar karşıma. Şaşmaz bir kanun gibi senden farklı olarak bunu hiç kafama takmadım hay şansıma dedim gectim

Su an moda çok hızlı ilerliyor.Muhtemelen siz bir şey beğeniyorsunuz ama kararsız kalıyorsunuz.siz alana kadar millet coktan almış oluyor.Para hesabına gelince bazen siz ucuza bulursunuz bazen onlar daha ucuzunu bulayım derseniz hiç bir şey alamazsınız.Tavsiyem beğendiğiniz an alın kimseye kaptırmayın

Arkadaşlarınla zevkin aynıdır, senin beğendiğin şeyleri de onların üzerinde görmen normaldir

Ben kendimi bildim bileli kafamda alacağım şeyleri rengine kadar belirler ona göre aramaya başlarim ,o yüzden hiç bir alisverisim uzun sürmez. kafama yatmayan hiç bir şey için de zaman harcamam. Size de tavsiye ederim. vücudunuzu taniyorsaniz ve kafanızda da alacağınız şey belliyse geriye kalan ona uygun arama yapmak zamandan da tasarruf edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…