Söylediğiniz şey tıbben mümkün değil.Olabilir ama 2kerede ust uste tahmin edip dogru cikmasida bi soru isareti her zamanki den farkli hissetmesi ??
Bunun demeyle bi alakasi yok bende kesin dogrudur diye yazmadim zaten ihtimal varmi olabilirmi benim fikrime ne diyosunuz odiye actim bunu anlamak cokmu zordu?Sen öyle dşyosan öyledir biz yanlış biliyoruz demekki
Konu sahibi bence arkadasiniz sohbet arasinda ilgi cekici bir sey olsun diye boyle bir sey uydurdu. Ya da bir nevi boyuyla hava atmaya falan çalıştı (havaya bak) kiskananlar catlasin hesabi.
Olabilir zaten bnde kesin dogrudur demedim oyle olsa zTen herkes bu sekilde anlardi aydinlattiginiz icin tesekkur ederimSöylediğiniz şey tıbben mümkün değil.
Eki Görüntüle 2715632
Üst üste tahmin etmiş olması adamın eşinin regl döngüsünü iyi takip ettiğini ve ne zaman hamile kalacağını az çok bilmesini kanıtlayabilir yalnızca.
Ben de kardeşimin hamile olduğunu anlamıştım o daha kendi bile hamile olduğunu bilmeden önce, vücudundaki bazı değişiklikler dikkatimi çekmişti çünkü.
Hava oldugunu sanmiyorum belkide hissiyat meselesidirKonu sahibi bence arkadasiniz sohbet arasinda ilgi cekici bir sey olsun diye boyle bir sey uydurdu. Ya da bir nevi boyuyla hava atmaya falan çalıştı (havaya bak) kiskananlar catlasin hesabi.
Adam belki de medyum memiştirSöylediğiniz şey tıbben mümkün değil.
Eki Görüntüle 2715632
Üst üste tahmin etmiş olması adamın eşinin regl döngüsünü iyi takip ettiğini ve ne zaman hamile kalacağını az çok bilmesini kanıtlayabilir yalnızca.
Ben de kardeşimin hamile olduğunu anlamıştım o daha kendi bile hamile olduğunu bilmeden önce, vücudundaki bazı değişiklikler dikkatimi çekmişti çünkü.
Rica ederim, arkadaşınızın eşi gerçekten tahmin ettiyse dediğim şekildedir, eşinin regl döngüsünü ve yumurtlama zamanlarını az çok bilen bir adamdır, bebek olmasını da istiyordur o dönemlerde birlikte olmuştur, arkadaşınız hamile olduğunu anlasın diye de adam belki de eşine böyle deyip içine kurt düşürüyordur.Olabilir zaten bnde kesin dogrudur demedim oyle olsa zTen herkes bu sekilde anlardi aydinlattiginiz icin tesekkur ederim
Aynn dediginiz durumdaalar:))Rica ederim, arkadaşınızın eşi gerçekten tahmin ettiyse dediğim şekildedir, eşinin regl döngüsünü ve yumurtlama zamanlarını az çok bilen bir adamdır, bebek olmasını da istiyordur o dönemlerde birlikte olmuştur, arkadaşınız hamile olduğunu anlasın diye de adam belki de eşine böyle deyip içine kurt düşürüyordur.
Medyum mu bilemem de :))) eşini iyi takip ettiği kesin, hamile olduğumu bilmiyordum ama eşim biliyormuş, test yaptırdığımda ben şok olurken, eşim ben biliyordum demişti, döngü takibi yapmış meğer, biraz çakaldır da kendisiAdam belki de medyum memiştir
İşte bu da öyle bir eş büyük ihtimalleMedyum mu bilemem de :))) eşini iyi takip ettiği kesin, hamile olduğumu bilmiyordum ama eşim biliyormuş, test yaptırdığımda ben şok olurken, eşim ben biliyordum demişti, döngü takibi yapmış meğer, biraz çakaldır da kendisi
o da keskin bir dedektiflik hani.Medyum mu bilemem de :))) eşini iyi takip ettiği kesin, hamile olduğumu bilmiyordum ama eşim biliyormuş, test yaptırdığımda ben şok olurken, eşim ben biliyordum demişti, döngü takibi yapmış meğer, biraz çakaldır da kendisi
Aynn ihtimal verebiliyorum :)) ama guzel bi or nek dusunup takip etmesiİşte bu da öyle bir eş büyük ihtimalle
Ay ben hiç istemem. Yumurtlama günüme kadar takip edilmesi beni gererAynn ihtimal verebiliyorum :)) ama guzel bi or nek dusunup takip etmesi
Demekki bazende ise yariyomusAy ben hiç istemem. Yumurtlama günüme kadar takip edilmesi beni gerer
Kimi erkekler böyle, belki fazla dikkatliler veya meraklılar, nasıl tanımlasam bilmiyorumo da keskin bir dedektiflik hani.
yüzlerce kadın burda acaba yumurtladım mı? diye diye yıllardır bir hal olduk.
biz kendimiz bile emin olamazken
Size dikkat eden farkinda olan deger verip onemseyen biri demekki bunlarin tam tersi olsa umursamaz umrunda olmasa bu kotu bi durum benceKimi erkekler böyle, belki fazla dikkatliler veya meraklılar, nasıl tanımlasam bilmiyorumama eşim bendeki en ufak fiziksel değişikliği bile fark eder, her şeyimi anlar bilir, değişik bir adam :)
muhabbetiniz daim olsun, süpermiş valla.Kimi erkekler böyle, belki fazla dikkatliler veya meraklılar, nasıl tanımlasam bilmiyorumama eşim bendeki en ufak fiziksel değişikliği bile fark eder, her şeyimi anlar bilir, değişik bir adam :)
Hissiyat miHava oldugunu sanmiyorum belkide hissiyat meselesidir)
Hissetmis olmasindan bahsediyorum gayet normal bence komik olan nedirHissiyat midaha komik bir sey duymadim.
Ay ben bi kere gözüme kalem çektim hayatım bi değişiklik var mı dedim hmm dudağın parlıyo sanki dediKimi erkekler böyle, belki fazla dikkatliler veya meraklılar, nasıl tanımlasam bilmiyorumama eşim bendeki en ufak fiziksel değişikliği bile fark eder, her şeyimi anlar bilir, değişik bir adam :)
Gel beraber olsun :))muhabbetiniz daim olsun, süpermiş valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?