Fark ettilermi

Olabilir ama 2kerede ust uste tahmin edip dogru cikmasida bi soru isareti her zamanki den farkli hissetmesi ??
Söylediğiniz şey tıbben mümkün değil.

Üst üste tahmin etmiş olması adamın eşinin regl döngüsünü iyi takip ettiğini ve ne zaman hamile kalacağını az çok bilmesini kanıtlayabilir yalnızca.

Ben de kardeşimin hamile olduğunu anlamıştım o daha kendi bile hamile olduğunu bilmeden önce, vücudundaki bazı değişiklikler dikkatimi çekmişti çünkü.

Sen öyle dşyosan öyledir biz yanlış biliyoruz demekki
Bunun demeyle bi alakasi yok bende kesin dogrudur diye yazmadim zaten ihtimal varmi olabilirmi benim fikrime ne diyosunuz odiye actim bunu anlamak cokmu zordu?
Konu sahibi bence arkadasiniz sohbet arasinda ilgi cekici bir sey olsun diye boyle bir sey uydurdu. Ya da bir nevi boyuyla hava atmaya falan çalıştı (havaya bak) kiskananlar catlasin hesabi.

Olabilir zaten bnde kesin dogrudur demedim oyle olsa zTen herkes bu sekilde anlardi aydinlattiginiz icin tesekkur ederim

Konu sahibi bence arkadasiniz sohbet arasinda ilgi cekici bir sey olsun diye boyle bir sey uydurdu. Ya da bir nevi boyuyla hava atmaya falan çalıştı (havaya bak) kiskananlar catlasin hesabi.
Hava oldugunu sanmiyorum belkide hissiyat meselesidir )

Adam belki de medyum memiştir

Olabilir zaten bnde kesin dogrudur demedim oyle olsa zTen herkes bu sekilde anlardi aydinlattiginiz icin tesekkur ederim
Rica ederim, arkadaşınızın eşi gerçekten tahmin ettiyse dediğim şekildedir, eşinin regl döngüsünü ve yumurtlama zamanlarını az çok bilen bir adamdır, bebek olmasını da istiyordur o dönemlerde birlikte olmuştur, arkadaşınız hamile olduğunu anlasın diye de adam belki de eşine böyle deyip içine kurt düşürüyordur.

Aynn dediginiz durumdaalar:))

Adam belki de medyum memiştir
Medyum mu bilemem de :))) eşini iyi takip ettiği kesin, hamile olduğumu bilmiyordum ama eşim biliyormuş, test yaptırdığımda ben şok olurken, eşim ben biliyordum demişti, döngü takibi yapmış meğer, biraz çakaldır da kendisi

İşte bu da öyle bir eş büyük ihtimalle

o da keskin bir dedektiflik hani.
yüzlerce kadın burda acaba yumurtladım mı? diye diye yıllardır bir hal olduk.
biz kendimiz bile emin olamazken

o da keskin bir dedektiflik hani.
yüzlerce kadın burda acaba yumurtladım mı? diye diye yıllardır bir hal olduk.
biz kendimiz bile emin olamazken
Kimi erkekler böyle, belki fazla dikkatliler veya meraklılar, nasıl tanımlasam bilmiyorum ama eşim bendeki en ufak fiziksel değişikliği bile fark eder, her şeyimi anlar bilir, değişik bir adam :)

Kimi erkekler böyle, belki fazla dikkatliler veya meraklılar, nasıl tanımlasam bilmiyorum ama eşim bendeki en ufak fiziksel değişikliği bile fark eder, her şeyimi anlar bilir, değişik bir adam :)
Size dikkat eden farkinda olan deger verip onemseyen biri demekki bunlarin tam tersi olsa umursamaz umrunda olmasa bu kotu bi durum bence

Ay ben bi kere gözüme kalem çektim hayatım bi değişiklik var mı dedim hmm dudağın parlıyo sanki dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…