EvetTövbe bismillah
Olabilir ama 2kerede ust uste tahmin edip dogru cikmasida bi soru isareti her zamanki den farkli hissetmesi ??Uydurmasyon
Sen öyle dşyosan öyledir biz yanlış biliyoruz demekkiOlabilir ama 2kerede ust uste tahmin edip dogru cikmasida bi soru isareti her zamanki den farkli hissetmesi ??
Bunun demeyle bi alakasi yok bende kesin dogrudur diye yazmadim zaten ihtimal varmi olabilirmi benim fikrime ne diyosunuz diye actim bunu anlamak cokmu zordu?Sen öyle dşyosan öyledir biz yanlış biliyoruz demekki
RastlantiOlabilir ama 2kerede ust uste tahmin edip dogru cikmasida bi soru isareti her zamanki den farkli hissetmesi ??
Asla mümkün degil. Çünkü penis rahmin icine girmiyor. Bir seye dokunuyorsa o da rahim ağzıdır.Kizlar sizce cok ilginc gelebilir ama 2 kez yasanmis bi olayi soylemek istiyorum dogruluk payi varmidir bilmem ama merakta ediyorum hamile oldugunuzu iliski sirasinda esinizde anlamasi mumkunmu yani bisey engelliyo takiliyo fark edebiliyomu benim arkadasim ayni sekilde esinin soylemesiyle biseyler takiliyo diyerek hamile oldugunu 2kez soylemis ve dogruda cikti aranizda varmi boyle seyler farkedenler
O bebege penis takılıyor da bebek yine rahme tutunuyorsa asıl o bebeğe helal olsun. Savaşçıymışrahim içindeki mm lik şeye de takılıyorsa artık helal olsun adama
Yalnız hayatta ilk kazığı da babadan yiyor garibimO bebege penis takılıyor da bebek yine rahme tutunuyorsa asıl o bebeğe helal olsun. Savaşçıymış
Neyse ki unutuyorYalnız hayatta ilk kazığı da babadan yiyor garibim
Iyi ki unutuyoruz kiz sus susAslında unutmasa iyi bir ders olabilirdi
Kizlar sizce cok ilginc gelebilir ama 2 kez yasanmis bi olayi soylemek istiyorum dogruluk payi varmidir bilmem ama merakta ediyorum hamile oldugunuzu iliski sirasinda esinizde anlamasi mumkunmu yani bisey engelliyo takiliyo fark edebiliyomu benim arkadasim ayni sekilde esinin soylemesiyle biseyler takiliyo diyerek hamile oldugunu 2kez soylemis ve dogruda cikti aranizda varmi boyle seyler farkedenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?