- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Ay ben bi kere gözüme kalem çektim hayatım bi değişiklik var mı dedim hmm dudağın parlıyo sanki dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben bi kere gözüme kalem çektim hayatım bi değişiklik var mı dedim hmm dudağın parlıyo sanki dedi![]()
Ne sekilde hissediyor? Mune rahim ve Vajinanin fotografini yükledi. Bebek rahme tutunuyor. Vajinayla bir ilgisi yok. Kalben hissetmesi de neymiş kalp gözü mü açıkmış?Hissetmis olmasindan bahsediyorum gayet normal bence komik olan nedir
Neden oyle insanlar yokmu hicmi rastlamadiniz kalp gozu demeyelimde hislerinin kuvvetli olmasi sonucta herseyin bi nedeni vardir allah buyuk kudretine ve gucune kimsenin akli ermez bide bu acidan baksaniz meselaNe sekilde hissediyor? Mune rahim ve Vajinanin fotografini yükledi. Bebek rahme tutunuyor. Vajinayla bir ilgisi yok. Kalben hissetmesi de neymiş kalp gözü mü açıkmış?
Allah büyük, kocasi degil. Olayi betimliyorum. Misyoner pozisyonu... adam iliskiyi sürdürüyor. Penisi rahim agzina değiyor. Aaa o da ne? Kiz yoksa sen hamile misin? diyor adam. Kadin şaşkın, kadin şok, bilmiyorum herif diyor bilmiyorum olabilir. Neden olmasin diyor kadin. Agliyor koca, durduramiyor gözyaşlarını... hemen durup banyoya gidiyor kadin... idrar testi yapmaya. Subhanallah 10. Saniyede çift çizgiyi görüyorlar. Gözyasları sel olup akiyor...Neden oyle insanlar yokmu hicmi rastlamadiniz kalp gozu demeyelimde hislerinin kuvvetli olmasi sonucta herseyin bi nedeni vardir allah buyuk kudretine ve gucune kimsenin akli ermez bide bu acidan baksaniz mesela
Teşekkür ederim, iyi biridir eşimSize dikkat eden farkinda olan deger verip onemseyen biri demekki bunlarin tam tersi olsa umursamaz umrunda olmasa bu kotu bi durum bence
Aminmuhabbetiniz daim olsun, süpermiş valla.
![]()
İyi bari dudağa odaklanmış ya başka bir yer parlıyo deseydi amaniinTeşekkür ederim, iyi biridir eşim
AminHerkesin yuvasında huzur ve mutluluk daim olsun
![]()
![]()
Adamın odaklandığı nokta başkaysa:))
Ben zaten farkinaysaniz esi buyuk diye bisey demedim sadece allah o hissiyati vermis olabilir o an farketmesi icin gucu buyuk yani sizin komik dediginiz seyden bahsediyorumAllah büyük, kocasi degil. Olayi betimliyorum. Misyoner pozisyonu... adam iliskiyi sürdürüyor. Penisi rahim agzina değiyor. Aaa o da ne? Kiz yoksa sen hamile misin? diyor adam. Kadin şaşkın, kadin şok, bilmiyorum herif diyor bilmiyorum olabilir. Neden olmasin diyor kadin. Agliyor koca, durduramiyor gözyaşlarını... hemen durup banyoya gidiyor kadin... idrar testi yapmaya. Subhanallah 10. Saniyede çift çizgiyi görüyorlar. Gözyasları sel olup akiyor...
İyi bari dudağa odaklanmış ya başka bir yer parlıyo deseydi amaniin![]()
AminnnTeşekkür ederim, iyi biridir eşim
AminHerkesin yuvasında huzur ve mutluluk daim olsun
![]()
Adamın odaklandığı nokta başkaysa:))
Idrar testi, kan testi, çeşit çeşit ultrasonlar gibi pek çok sekilde ogrenilebilirken bilim bu kadar gelismisken niye boyle bir sey yapsın Allah? Allah'ı bu kadar küçük seylerde aramayin rica ederim.Ben zaten farkinaysaniz esi buyuk diye bisey demedim sadece allah o hissiyati vermis olabilir o an farketmesi icin gucu buyuk yani sizin komik dediginiz seyden bahsediyorum
Idrar testi, kan testi, çeşit çeşit ultrasonlar gibi pek çok sekilde ogrenilebilirken bilim bu kadar gelismisken niye boyle bir sey yapsın Allah? Allah'ı bu kadar küçük seylerde aramayin rica ederim.
Manevi boyut diye bir sey niye kocasinda bulunsun? Ne ozelligi var? Sunnetli mi doğmuş? Ne yani?asıl siz yapiyosunuz saatlerdir anlatmak istiyorum bi turlu anlamadinizz ben isin manevi boyutundan bahsefiyorum eger yanlisim varsa diger arkadaslarda dusuncelerimi yorum yspabilir iyi kotu elestirilere acik insanim. Suan kimi ve neyi sorguladiginizin farkina varin bence (boyle bisey yapsin )) cumlesindekii..
Hissetmis olamazmii .siz gercekten bazi seyleri israrla anlamamakta israrcisiniz dsha fazla uzatmsyalm isterseniz ben anlatamadim sizee bazi seyleriManevi boyut diye bir sey niye kocasinda bulunsun? Ne ozelligi var? Sunnetli mi doğmuş? Ne yani?
Aynn demek istedigimde bazen bizim anlayip hissetmedigimiz seyleri eslerimizin anlamasi icine dogmus sinmis anlaminda demek istiyorum illa sunnetli olmasi vs vs sart degil :))siz bu konu hakkinda ne duusnuyosnuz az onceki arkadaslanaramda gecen diyolog icinBenımki de benden önce farketti ben mümkün değil derken ama öyle ilişkiden felan değil karnımdan anlamış (ılk hamilelikte de anlamıştı ama o doğamadı ayrı bı konu) benım karnım hemen ufakdan düzgünce yukarı doğru şişmeye başlıyor sarkık göbek gibi değilde diklemesine vücut yapımdan anlıyor kılo yada bebek olduğunu ben anlamadım Nasıl çözdü ikidir ama çözüyor işte ( ikisinde planlı değildi bu arada o yüzden yumurtlama vs takıp etmedi o kesın) hissediyorum vücudundan anlıyorum diyor
Olamaz iste. Penisine bir sey takilmadan bunu hissetseydi olurdu. Takilan seyin rahim agzini olduğunu bilmeyecek kadar yetersiz cinsel bilgiye sahipsiniz üçünüz de.Hissetmis olamazmii .siz gercekten bazi seyleri israrla anlamamakta israrcisiniz dsha fazla uzatmsyalm isterseniz ben anlatamadim sizee bazi seyleri
Ne yani sizdede varmi cok iyi anliyosunuz?? Sakami yapiyosunu, anlamadm amaa burda ben bilgiden teoriden veya tiptan bahsetmiyorumm hiss meselesii diyorumm hissssOlamaz iste. Penisine bir sey takilmadan bunu hissetseydi olurdu. Takilan seyin rahim agzini olduğunu bilmeyecek kadar yetersiz cinsel bilgiye sahipsiniz üçünüz de.
HissssNe yani sizdede varmi cok iyi anliyosunuz?? Sakami yapiyosunu, anlamadm amaa burda ben bilgiden teoriden veya tiptan bahsetmiyorumm hiss meselesii diyorumm hissss
Ben okumadım çok açıkçası sızın yazınızı gördüm cevap yazdım direk ben hamıle değilim değilim dedim o hamılesın dedi testler negatifti adete 5 gün kala pozitif gördüm ki planlı bebek değil olabılıyor yaniAynn demek istedigimde bazen bizim anlayip hissetmedigimiz seyleri eslerimizin anlamasi icine dogmus sinmis anlaminda demek istiyorum illa sunnetli olmasi vs vs sart degil :))siz bu konu hakkinda ne duusnuyosnuz az onceki arkadaslanaramda gecen diyolog icin